Jump to content

Yabancı Mp3 İndirme Sitesi Süper Bişey


marvelin

Recommended Posts

Arkadaşlar Sitede daha önce bu link verildimi bilmiyorum ama 50 Cent'in müziklerini ararken buldum harika bir mp3 indirme sitesi Yabancı sevenler için Buyrun buda link.

http://www.mp3-center.org/[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

limewire dan bir müzik indirdim virüslü çıktı.

bence virüs taramasından geçirmeden çalmayın.

limewireda virüslü olan dosyaların anlaşılması çok basit, arama yaptığınızda yazdığınız isim küçük harfle olduğundan virüsün ismi de küçük harfli oluyor, ayrıca virüs dosyalarının boyutları hep kblarda oluyor genelde, bir tane 5.610kb sanırım öyle bir virüs vardı.. öyle tespit ettiğiniz virüslerin sunucularını engelleyebilirsiniz bir daha karşınıza çıkmaz.. şöyle yapabilirsiniz mesela,, falancafilancacartcurt yazıp arayın :D karşınıza çıkanların hepsini engelleyin..ben limewireı ilk kez kurunca böyle yapıyorum bir daha uğraşmıyorum virüsle :)

Link to comment
Share on other sites

aga indirmeye kalktımda vs başka bir sayfaya yönlendiriyor dowload butonu tıklıyorz başka yer degıl heralde tıkladım zaman amazon dıye bı sıteye yonlendırıyo nasıl yapcaz yardım edersenız sevınırım

Link to comment
Share on other sites

www.zevklimp3.com[/CODE]

[CODE]www.metalium.org[/CODE]

bunlar da çok sağlam sitelerdir ben hep bunlardan indiririm.. üye olmanızda bir sakınca yoktur, sadece sitelerde çıkan absürt reklamlara tıklamayın yeter :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...