Jump to content

Kablosuz Ağ Sorunu


xboxhunter16

Recommended Posts

Arkadaşlar elimde masa üstü bilgisayar için AirTies WUS-300 kablosuz adoptor var şimdi ben bunu pc ye taktığımda bi akç tane kablosuz ağ görüyor örn: exper phılıps exper olana bağlanmaya çalıştığımda şifre istiyor phılıps e bağlandığımda şifre falan sormuyor direk bağlanıyor sinyal seviyeside 2 3 çizgi bağlandı görünüyor ama nedense internete girmiyor bazen giriyor kısa çoğu zamanda girmiyor sinyal seviyeside iyi sorun nedir acaba yanlış bişeymi yapıyorum ?

Link to comment
Share on other sites

benim değil exper olan arkadaşın onun şifresini bildiğim halde bağlanmıyor phılps kimin bilmiyorum ama direk bağlanıyor mesala özellikle öğle saatleri phılıps internete giriyor 2 kere denk geldim ama düşünüyorum adam modemi kapğasa niye gördün ağda 7.24 açık modem

Link to comment
Share on other sites

modemi kapatmıyor.. modemin ayarlarında mac koruması var bilgisayar mac numarası olmadan o ağa giriş yapamassın.. adam yanlızca senin mac numaranı modemin arayüzünden eklediği zaman.. sen o ağa bağlanabilirsin ikincisi usbnin.. sürücüsünü silip tekrar yüklemeni öneririm.. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...