Jump to content

Turkcell'den Öss Sonuç Hizmeti


Erdem Güler

Recommended Posts

Turkcell'in, ''OSS'' yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını 3366'ya SMS atan üniversite öğrencisi adayı müşterilerine, ÖSS 2009 sınav sonuçlarını açıklandığı gün anında göndereceği bildirildi.

Turkcell'den yapılan açıklamada, bu servisten yararlanmak isteyen üniversite öğrencisi adayı Turkcell'lilerin, sınav sonuçlarını öğrenmek için ön kayıt da yaptırabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, sonuçlar açıklanmadan önce ''OSS boşluk TC Kimlik numarası''nı 3366'ya SMS atan Turkcell'lilerin, sisteme kayıt yaptırmış olacağı ve sonuçlar açıklandığı anda sınav sonuç bilgisinin ceplerine gönderileceği kaydedildi.

Turkcell abonelerinin bu servis için 8 SMS/16 kontörle ücretlendirileceği ifade edilen açıklamada, ön kayıt yaptıran gnçtrkcll üyelerinin ise bu servisinden yüzde 50 indirimli olarak, 4 SMS/8 kontöre yararlanabilecekleri bildirildi.

Link to comment
Share on other sites

Tabi tabi :) O gün meraktan bir gün daha bekliyebilecek misin bakalım :)

Ben beklerdim abi çünkü OKS'ye girdiğimde açıkladığından tam bir hafta sonra sonucu öğrenmiştim :) ÖSSninde hiç farkı olmaz benim için :)

Link to comment
Share on other sites

Öss'nin açıklandığı gün geçe çok geç yatmıştım. Sabah 10'da kalktım bi baktım sonuçlar açıklanacak. Bilgisayarı açarken disk denetlemeyi iptal etmeyi unutmuşum, yarım saat sürüyordu o da..

Laptobun bataryasını çıkartıp geri taktım. Kapat tuşunun 8 sn'sine bile tahammül edemiyordm yani :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...