Jump to content

Wİndows Xp Hizli Acmak Icin Yardim


buferhn

Recommended Posts

ARKADASLAR XP ACILIRKEN COK BEKLETIYOR MAVİ CIZGILERIN GECTIGI BOLUMDE COK BEKLETIOR :S:S COZUMU VARMI ?

icon13.gifDİKKAT: İletilerinizi Gönderirken Klavyenizin 3090qz6.jpg Tuşunun Kapalı Olmasına Özen Gösteriniz.

Link to comment
Share on other sites

JET XP 1.0 ı kullan kolay kurulum ve kolay kullanım al sana indirme linki:

2.05 mb direklink:

http://www.bilforcedownload.com/DOWNLOAD/PROGRAMLARIMIZ/JetXP/Kurulum.exe[/CODE]

al buda açıklaması:

JET XP 1.0 İndirme: 8,445

Windows işletim sisteminin ve üzerinde kurulu olan programların açılış kapanış sürelerini kısaltarak zamandan tasarruf sağlar. Ticari açıdan bir örnek verecek olursak; programların ve sistemin daha hızlı çalışması daha çok işin yapılmasını sağlayacak ve verimliliği artıracaktır. Bu verimliliğin geçerli olduğu bilgisayar sayısının çok yüksek olması yapılan işlerdeki verimliliğinde artışı olacaktır.

Ayrıca işletmenin daha hızlı bilgisayar sistemleri için harcadığı donanım maliyetlerini de düşürecek ve elindeki mevcut sistemlerle en iyi performansı almasını sağlayacaktır.

JET XP, Windows XP İşletim sisteminin kurulu olduğu her tür PC ve Laptopta sorunsuz olarak kullanılabilir.

JET XP register'de, kullanılmayan servislerde ve açılış dosyalarında uygun düzenlemeler yaparak sistemin işleyiş hızını %300 e varan oranlarda arttırmaktadır.

Link to comment
Share on other sites

Daha önce de söylediğimiz gibi Windows'un kurulumunun üzerinden günler, haftalar ve aylar geçtikten sonra Windows'unuzun git gide yavaşladığına şahit olursunuz. Eğer bu yavaşlıktan muzdaripseniz, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System yolunu izleyin ve sağ pencerenin boş bir yerine sağ tıklayarak Yeni>DWORD değerini seçin ve bu anahtarınızı 'verbosestatus' olarak adlandırıp Enter'a tıklayın. Bu işlemin ardından oluşturduğunuz bu anahtara çift tıklayın ve değer bölümüne 1 rakamını girip kapatın.

kaynak:chip.com.tr

edit:yazım hatası

Link to comment
Share on other sites

msconfig den açılışta çalışan dosyaları kontrol et gereksizleri hatta tamamını kaldır ve öyle bi dene bakalım. Belki bir işe yarar yada ben sistemi hızlandırsın diye bi exe hazırladım. Bazı register ayarlarını sisteme işliyor sonrada sistemi lisanslayıp yeniden başlıyor. Sistem hem hızlı açılıyor hemde hızlı kapanıyor.

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

snn dediqini bı yaptım pc acılmadı bıle 30 dk bekledım anca :S

valla ben öyle kullanıyorum acılısta 3 kere geciyor o mavi cubuk. hatta bi programla o klasöre kayıt yaptırmıyorum bile her zaman bos içi. o zaman senin pc de sorun var dostum....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...