Jump to content

Sevgilisinden Ayrılmış Kızın Msn Iletileri


Erdem Güler

Recommended Posts

erkek arkadaşından yeni ayrılmış kızların, en azından benim msn listemde olanlarının, iletilerinin, tarafımdan gözlemlenmesidir.. gidişatları şaşırtıcı derecede benzerlik gösterir ve seyirlerinin rotaları hiç şaşmaz..

ilk üç gün ''kafamı boşaltıyorum'' ayağına msn'e girilmez, bir nevi ilişkiye bir saygı duruşudur bu..

dördüncü ve beşinci gün: 'dışarıda' durumu ile girilir, herhangi bir şairden vurucu bir mısra iletiye yazılır (atıyorum, ''ben seni sevdim ya, o da bana yeter..'').. kızımız hala vakurdur, ama olgunlaşmıştır.. bu arada nicki de yaşanan ilişkiye özel bir takma addan, kızın kendi isminin hiçbir şatafatla süslenmemiş düz yazısına dönmüştür..

altıncı, yedinci ve sekizinci gün: artık karamsarlığı üstten atma vakti gelmiştir: nick biraz renklendirilir, iletiye de ya bir komedyenden duylumuş, ya da kendi yakın arkadaşları dışında kimsenin anlamayacağı bir espri/söz öbeği yazılır.. mesela benim şu anda izlediğimde ''dipçik hoşşih bana teyyare bağla yavruiim'' yazmakta.. bu, ''ben atlattım ilişkiyi, hayatıma devam etmekle kalmıyor, gülüyor, eğleniyorum.. hahayt..'' etkisini yaratır, biten ilişkinin diğer tarafında.. en azından hedef odur..

dokuzuncu ve onuncu gün: nick yine kontrolden çıkar, ileti de eski sevgiliye ucundan kıskandırmaya yönelik, ''haha yaşar ne adamsın puhahaha'' gibi bir şeye dönüşür..

onbirinci gün: kilit gün.. ya nickinin eskiye döndüğünü, iletinin de ''aşkımız her şeye göğüs gerer'' temasına sahip olduğunu görürsünüz, demek ki kızımız eski sevgiliye ayrı kalmaya 10 gün dayanabilmiştir.. ya da gizemli bir ''emin misin? haha..'' yazısı durur iletide, bu da demektir ki kızmız yeni bir ilişkiye yelken açıyor, ya da eskisini kıskandırmakta doruğa çıkıyor.. büyük ihtimalle yine eskisine döner ama..

halbuki erkekler öyle mi?.. onların seyri şu şekilde:

1. gün: barçanın ..... (iddaa)

2. gün: wolfsburgun .... (iddaa)

3. gün: livornonun .... (iddaa)

4. gün: batsın bu dünyaaaaaaıı (ayrılığın acısı şimdi vurmuş, bir gecede geçer)

5. gün: aberdeenin gelmişini geçmişini ...... (iddaa.. bu sefer kaybedilen meblağ büyük..)

Kaynak: uludagsozluk.com

:angry2:

Link to comment
Share on other sites

Saygılı kızmış çoğu 3 gün bile beklemiyor.Karşı tarafa ayrılalım dediği sırada ya yeni birisi oluyor yada başka birisiyle birşeyler yaşamaya başlayacak oluyor :D işLer karışık kızlaramı güvenmesek yoksa bu tip kız mı bulsak anlamadım :angry2:

Link to comment
Share on other sites

Bende öyleydim ama yaşadıkça bazı şeyleri iyi niyetin anlamsız olduğunu anladım.. :angry2:

O iyi niyet yüzünden neler gelmediki başıma, bu seneye kadar gereğinden fazla iyi niyetliydim ama bu sene bu konuyu daha da aştığım söylenebilir..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...