Jump to content

Arcsoft Dvd Slideshow V1.1.0.24 Multilanguage


YAGMURADAM

Recommended Posts

ArcSoft DVD SlideShow v1.1.0.24 Multilanguage

n4v3ug.jpg

Program hakkında bilgiler: Google çevirisidir

ArcSoft DVD Slideshow ® hızla ve kolayca profesyonel üretebilir DVD film diskleri kendi fotoğraf slayt gösterilerini ve ev videoları yer arıyor grubu. Programlar basit adım adım tasarım her seviyedeki kullanıcıları Özel Slidesho''ar, düzeltin, video, tasarım oluşturmak için ekran menüleri ve diskleri yakmak evde paylaşan, ve arkadaşlar veya müşterilere gönderilmesini sağlar.

Hayır Deneyim Gerekli

İster bir DVD yazma usta veya tamamen oyun için yeni biri olduğunuzda, bu güçlü küçük ve basit tasarımı takdir edeceksiniz. DVD Slideshow adım arayüz tasarımı ve bir adım özellikleri, yüksek hızlı kaliteli sonuçlar için optimize edilmiştir. Özel bu daha kolay olmaz DVD diskleri oluşturma!

Awesome Slidesho'ar

Bir program içinde bir program gibi, slayt gösterisi editör size göz oluşturmak için fotoğraf sunum yakalamak gerekli tüm araçları içerir. Slideshow araçları şunlardır:-n sürükle bırak storyboard, arka plan müzik, fotoğraf donanım, slayt geçişleri, Pan & Zoom efektleri, titling, sesli anlatım, menü küçük seçimi ve slayt aralığı.

İthalat Video Dosyaları

Her ne kadar kelime slaytgösterisi programın başlığında, hiçbir hata yaparsanız görünür, bu program ile çalışır sadece hala fotoğrafları fazla. Bir düğmeyi tıklayarak MPG, AVI ve DVD projeye QuickTime filmleri ekleme kadar kolaydır. Program hatta videoları süsleme ve menüler için video küçük resim tanımlama için araçlar sağlar.

Ön Tasarım Şablonları

DVD Slideshow profesyonelce tasarlanmış menü altyapı ve kare bir kütüphane bulunuyor. Profesyonel bir oyuncu için, emin olduğunuz kadar hiçbir zaman için bir arka plan bulmak için.

Özelleştirin Tasarım

Öncesi ve kütüphane ek olarak tasarlanmış şablon; DVD Slideshow kendi fotoğrafları ve menü arka plan gibi grafik kullanmanızı sağlar. Dahası, kendi arka plan müzik, ekran üzerinde herhangi bir yere bölüm düğmeleri düzenlemek ve yazı tipi, büyüklüğü, rengi, konum değiştirerek menü başlıkları ve fotoğraf başlıkları özelleştirmek ve stil atayabilirsiniz.

Pan ve Zoom Etkisi

Eğer kamu televizyonda profesyonel üretilen belgesel film gördüm, şansını gezdiğiniz olan Pan ve Zoom etkisi. DVD Slideshow aldı. Bir resim üzerinde tek bir taraf diğerine çevrinme ya da küçük bir alan üzerinde sonra tüm sahne için hareket odaklama başında, düzenli fotoğraf yaşam geliyor.

MPV Destek

MPV, fotoğraf, video ve sunum standartlaştırılması için, protokollerin bir dizi teklifleri ve donanım ve yazılım platformları çeşitli çapında ses. DVD Slideshow size film dahil bir fotoğraf slayt gösterisi olarak MPV dosyalarını ithal sağlar.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu: 99.16 mb tır.

İndirme adresi:

http://rapidshare.com/files/247152777/ArcSoft.DVD.SlideShow.1.1.0.24.ML.rar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...