Jump to content

Bilgisayarım Açılışta Ardarada Restart Yapıyor


recqo

Recommended Posts

merhabalar bu başlığı nereye açacağımı bilemedim ben de buraya açtım yanlışlık yaptıysam af ola.

arkadaşlar ben bilgisayarımın açma tuşuna basıyorum daha ekran bile gelmeden(yaklaşık 3 4 saniye) sonra ard arda restart yapıyo hiç açılmıyo sürekli restart atıyo neden olabilir bilgi verirseniz çok sevinirim. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

bendede oyle bır problem olmustu antı vırus programından dolayı guvenlık moddan gırdım verılerını sıldım noormale dondu sonra bılgısayar verılerı programfıles den sıl oldugu dosyayı nekadar sılebılırsen sıl ıcındekınlerı program etkısız hale gelıyor calısamıyor

gecende buna benzer problem olmustu kasperk ı yuklemıstım calıstırdım programı ne var ne yok tarasın dedım sonra bılgısayar donunca restart cektım acıldı ve gene donunca bırdaha restart cekınce bırdaha bılgısayar acılmadı sunu yazıyordu wındows 32 dosyasındakı bazı verıler eksık gıbısınden wındows kurtarma cdsını tak dedı ne yaptıysam olmadı kurtaramadım bılgısayarı ensonunda format cektım :)

Link to comment
Share on other sites

bilgisayarı güvenli kip açıp oradan başlat\çalıştır\ msconfig yazıp başlangıçta çalışan tüm uygulamaları devre dışı bırakın bilgisayar açılacaktır. bu virüs kaynaklı bir sorun olup bu şekilde bilgisayarı açabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...