Jump to content

Windows7 Kurdunuz Mu?


berce

windows 7 kurdunuz mu?  

256 members have voted

  1. 1. windows 7 sisteminizde kurulu mu?

    • evet kurdum çok beğendim
      137
    • kudum ancak pek fazla hoşuma gitmedi
      21
    • kurmadım belki ilerde kurarım
      59
    • kurmayı düşünmüyorum
      10
    • xp varken windows7 ne hacet
      29


Recommended Posts

6 aydan beri vista ultimate 64 bit kullanıyorum.sistem gayet hızlı.vista kullanınca xp biraz garip kaçmaya başladı.Ama son tahlilde Windows 7 yi kullanacağım.Final sürümünü bekliyorum.Xp cilere ''önyargılardan zor da olsa arının'' diyorum.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Windows 7'yi kurdum beğendim.Güzel bir işletim sistemi.Sıkıntı çekmedim sadece ihtiyacım olan bazı programları kuramadım o kadar.(Daemon Tools v.s) ve makinemin özellikleri biraz düşük olduğu için xpye geçtim.Şu an için Final sürümü çıkana kadar yüklemeyi düşünmüyorum.Herşeyin yerli yerine oturmasını bekliyorum.Tabi alışması da ayrı bir mevzu.

Link to comment
Share on other sites

bir gün herkes win7 kullanıcak bence Vista kullanıcısı olarak win7 bana ilaç gibi.

vista atsan atılmıyo satsan satılmıyoda ama win7 ölee mi:D

Şaka bir yana gayet memnunum güzel bir işletim sistemi tavsiye ederim..

Link to comment
Share on other sites

WINDOWS 7 bende işletim sistemlerinde değişimin olmaını istiyordum XP yi herkes uzun süredir kullanıyor, memnunda ama bi değişimin olması şarttı ki microsoft ta bunun üzerine uraşıyordu ( malum para lazım).

internet kafem var! XP lisanslı hepsi ama geçen haftadan bu yana 3 makineye 7 kurdum oyunlardan standart kullandımız bütün yazılımları kurdum sorunsuz çalışıyor! özellikle oyunlarda sorun çıkarmaması güzel oldu benim için!

Ayrıca inernet sayfalarında çok seri fark edilmesi müşteriler tarafından hoşuma gitti...

özeti ben tekelci microsofta karşı olsamda, adam bu sektorde tek! ve çıkardığı bu işletim sistemini de ben beğendim ve kullandım! kendimde görerek size tavsiye ederim!

biliyorsunuz internet kafede eski bilgisayarlar vardı son model bilgisayarlar bulunmaz genelde, küçük sistemlerde performansından bahsettim belirtmek istedim!

( diğer işletim sistemleri yaşamak istiyorlarsa bu kullanıcıların alıştığı tarz da gelişmek zorundalar PARDUS-LINUX-UNIX-MAC OS vb... işletim sistemlerine standart oyun kullanmaktan sohbet programlarına kadar hiç bişiy kurulmuyor sanırım! o yüzdende TEKELE karşı olsakda mecbur oldumuzu anlayın! )

hepinize iyi eğlenceler!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

arkadaşlar hep vistayı kötüleyip duruyorsunuz ilk vista kötüydü katılıyorum ama sp1 de düzeldi ve home yada starter kurup karar vermeyin ultimate kuran arkadaşlar bilir gayette güzel çalışıyordu ben en son nfs se 2 kurdum vistada çalıştı yani home ve starter haklısınız felaketti ama ultimate deneyin derim

Link to comment
Share on other sites

vistadan hızlı ve stabil oldugu kesin ana xp den vaz geçirecek bir işletim sistemi değil bence çok sorunlu driverlerimi çogunu tanımadı makinem okadarda eski değil zar zor çogunu tanıttım ama wus 300 wriless adaptörümü tanımasına rağmen nete bağlanmıyor bir türlü halledemedim şimdide aktivasyon sorunu ile boğuşuyorum bir türlü aktivasyonu yapamadım

Link to comment
Share on other sites

bütün yazılanları okudum win7 ye geçen herkez memnun vista dan direk 7 ye geçen dahada mutlu:D çoğu kişi win7 nin vistayı tamamladığı düşünüyor.Ben bir xp kullanıcısı olarak win7 ye geçmeyi düşünüyorum sistem özelliklerim Geforce 5200 128 mb P4 3.04 GHZ 1.5gb ram ...bu sistem özelliklerinin barajı geçtiğini düşünüyorum acaba perfomans için yeterli midir?

Link to comment
Share on other sites

W7'yi kurdum hoşuma gitmeyen tek yönü hızlı başlatın olmaması oldu,

Eğer ki satışa çıkarılan sürümünde bu özellik de eklenmişse profesyonel olanından almayı düşünüyorum,Şuanda Home Premium SP2 kullanıyorum ama açıkçası beklentimi karşılayacak kadar geliştirilmiş olmamış SP2 ile,

W7 kullanımı çok daha hızlı geldi,tüm driwerlerimi otomatik yükledi (webcam hariç) hiç de çalıştıramadığım bir şey olmadı,sırf hızlı başlat yüzünden de kaldırdım,alışkanlık işte,şimdi açıkçası kararsızım.

Link to comment
Share on other sites

hızlı başlatta var programlarını başlatın yanına atar sabitlersen hızlı başlat görevini yerine getiriyor zaten yada açtığın programa sağ tıla orda sabitleme seçeneğini seçersen kapatıncada orda hızlı başlat simgesi olarak duruyor

Link to comment
Share on other sites

güzel bi performans alırsın ama ekran kartın sende biliyorsundur performans vermez fazla

ben bilgisayarımı oyun oynamak için kullanmıyorum sadece internet sörf yapmak için ama dediğin gibi ekran kartı biraz düşük bence oyun oynamayacağım için sorun olmayacağını düşünüyorum sence?

Link to comment
Share on other sites

evet bende 1 gb ram yetmiyordu 2 gb daha ekledim ve şu an şaşkınlığımı gizleyemiyordum çünkü xp de oynadığım oyunu daha kaliteli br şekilde windows 7 de buldum.Ben kendisine Vienna demeyi tercih ediyorum.Artık xp ye veda :p

Link to comment
Share on other sites

BİR GÜN HERKES FENERLİ NASIL OLACAKSA BİR GUN HERKES Windows 7 Kullanacak

ben bir gün fenerbahçeyi tutacaksam 364 gün başka bir takımı tutaçaksam ne gerek var ki bir günlüğüne feneri tutayım ben GS de olup ta diğerlerin de olmayan kupa sahibi bir takım tutarım bünyesinde ilköğretim-lise ve üniversitesi olan dünya da tek takım G A L A T A S A R A Y yeterli derim ne olursa olsun kültür derim GS derim....bu arada yaşasın win7.........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...