Jump to content

A4 Tech Pk-5 Cam ın Vistada çalışmaması Ve Ekran..


abdulhey_

Recommended Posts

arkadaşlar a4 tech pk-5 web kameramı burdaki bir vista lite ve ronaldonun vista deluxe edition sp 2 vistasında kuruyorum sadece amcap çalışıyor bilgisayarım ve denetim masası tarayıcı ve kameralarda yok. bir çok vista uyumlu driverini internetten de indirip kurdum ama gene değişmedi. aynı kamerayı vistaya kurabilneler varsa yada bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?

birde ekran kartım ati radeon xpress 200 series, bununda vista uyumlu driverini indirip kurdum. bazı pc yi açtığımda çalışmıyor. aygıt yöneticisine baktığımda bu aygıt sorunlu olduğu için durduruldu diyo. ve aero özelliğide sanırım buna bağlı olarak kapanıyor. bazan pc yi açtığımda ise çalışıyor ve aero özelliğide devreye giriyor.

bu konularda yardımlarınızı bekliyorum . saolun.

Link to comment
Share on other sites

yav hiç yokmu bu kameradan vistaya kuran? durum nedir? bilgisayarım ve tarayıcı ve kameralara geliyomu resim alma kısayolları, yoksa vistada bu şekildemi kuruluyor?ekran kartımın ise driverini buldum ama o da bazı aero özelliklerini açıyo bazı açmıyor, neyse sanırım o ekran kartının zayıflığından. yokmu yardım edecek bir adem oğlu yada kızıda olur:) teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...