Jump to content

Tnctr Için Hazırlanmış Işletim S. Görüyor Musunuz?


berce

TNCTR için düzenlenmiş hangi işletim sistemlerini görüyorsunuz?  

52 members have voted

  1. 1. TNCTR için düzenlenmiş hangi işletim sistemlerini görüyorsunuz?

    • yok hiç rastlamadım
      4
    • TncXP daha çok rastaladım
      31
    • TncVista daha çok görüyorum
      2
    • diğer kulanıcıların işletim s. daha çok görüyorum
      15


Recommended Posts

evet arkadaşlar ben tamir ettiğim, baktığım hatta bilgisayarcıda bile Tnctr için düzenlenmiş işletim s. gördüm

ve böyle bir anket oluşturmak istedim

diğer kullanıcıların hazırlamış olduğu işletim sistemlerini tek bir şeçenekte topladım

okunyan herkesin katılmasını isterim

Link to comment
Share on other sites

Evet dediğin gib i her yerde görüyoruz.Çünkü bilgisayarcıların çoğu hazır şeyleri kullanmaya bayılıyor.Mesela Kuşadası'nda barış abinin PERFECT XP DRİVER DVD EDİTİON u kullanan 2-3 yer var.Benim Jixp yayıldı.Millet birbirine dağıtmış hemen.Davutlarda Efe'nin XPlus'un b i versiyonunu gördüm.vs.. vs... daha vardır bence.

Link to comment
Share on other sites

Tamam şimdi anladım geçenlerde de ben bir Arkadaşımın babası bilgisayarı tamire vermiş ama sadece xp kurmuş vermişler bana söyledi sonra ben kurarım dedim bide 30 lira para almışlar beni çağırdı bende programlar falan kuruyordum bir baktım sisteme tnc xp ben çok gördüm tnc xp yi ben hiç kurmamıştım ama bilgisayara programlar kurarken gördüm güzel bir sistem ve hızlı çalışıyordu

Link to comment
Share on other sites

peki bu sistemleri hazırlayan arkadaslar kenDi yapabileceklerini göstermek kendilerini kanıtlamak içinmi yapıyolarbusistemleri. Bence bundan daha normal bişey yok sistem hazılayan değerli arkadaslar hazırladıkları sistemlerde oldukça fazla driver entegre ediyolar. Bu işi ticari amaçla yapanlarda driver sorunu yaşamamak veya sistemle beraber kurmak ve tekrar driver için uğraşmamak adına kullanıyolar.

ancak bide şu var bu hazırlanan sistemler artık o kadar kolaylıklar sunuyoki bu da bu işi ticari amaçla yapan kişiler için oldukça fazla müşteri kaybına neden oluyor.

Link to comment
Share on other sites

beni bu siteye arkadaşım üye etti, dayısı bilgisayarına tncxp yükşlemiş ve bu xp süpermiş dedi bana amcası indirmiş cdye atmış batuhana kurmuş gösterdi bana falan güzel bir xpydi sonra bende internette bakmıştım ilk tnctr sitesini ve xpsini arkadasım göstermisti bana.

berce sana gelince genellikle vista isletim sistemleri lattopta kunnalıdığı için tncvista lattoplarda sık görülür

saygılarımla , marion4

Link to comment
Share on other sites

Şu anda benim pc de Moorning XP var ve benim bilgisayarım dışında 17 tane bilgisayara daha kurdum. Çevremde birçok internet cafe var bunlardan birinde 2 cdlik TNC XP versiyonu kullanılıyor diğerlerinde ise tnc den çıkmış ama kimin hazırladığını bilmediğim xp sürümleri var. Genelde logolardan hemen belli oluyor kimin hazırladığı. TNC artık iyice tanındı herkes heryerde kullanıyo.Ben de dahil ama bu aralar windows tan uzaklaştım linuxdayım ve bırakmayı da hiç düşünmüyorum :search:

Link to comment
Share on other sites

bencede mertgörkem reklam oluyor ve kullanıcılar diğer arkadaşlarına tavsiye ediyor ve böylelikle onlarda memnun kalıyor bu forumu araştırıyor foruma üye oluyor ve üye sayımız artmış oluyor.

Link to comment
Share on other sites

Benim laptopa bilgisayarcı tncvista yüklemişti o günden beri tncde takılıyorum :D yani tncyi tncvista ile tanıdım yoksa nerden bulabilirdim ki bu güzelim siteyi :D

Aynen Bende :)

Bi Arkadaşda Program Cd si Buldum(Wpi).Vay be dedim adamlar neler yapmiş Bi bakayım şu siteye dedim.Siteye Bi Girdim Giriş o giriş çıkamiyoruz :)

Teşekkürler TncTr...

Link to comment
Share on other sites

Babamın çalıştığı şirketteki bilgisayarına baktım Perfect Xp çıktı . Tamir için bana laptopunu getiren kadastro teknisyeni bir abide TncXP vardı ve en şaşırdığım ise kadastro müdürlüğünün birinde bilgisayara bakim dedim Fiesta XP çıktı :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...