Jump to content

Temporary Internet Files


Albatros

Recommended Posts

Sisteminzdeki virüs programı ne dir acaba bence Kapsersky İnternet Security 2009 u indir demo olarak zaten 30 gün kullanabilirsiniz programı güncelliyin ve tam tarama yaptırın sanırm sorunu bu şekilde halledebilirsiiniz eğer istersen kendi sitesinden Türkçe olarak link bile verebilirim.

Link to comment
Share on other sites

Banada bulaşmıştı buna benzer bir virüs.Ama seninkinin tam virüs olduğunu anlamk içn denetim masasından güvenlik duvarından izin verilen özel durumlara bakar mısın?Göze çarpan değişik bişey var mı?

Link to comment
Share on other sites

güvenlik duvarına baktım herhangi bir yabancı bişi yok. siliyorum tekrar geliyor zaten cafe pc yani client virüs taradım ama bişi yok. tabi belli bir zamandan sonra geliyor. dosyalar.

Link to comment
Share on other sites

Please register to see this content.
dan exeler indiriyor buyuk ihtimal spam yada virus bu internet explorer ekelnetisi yada activex denetmi yada arka planada calışan program olabilir port bakıcı bir program bul ve hangi programın oraya baglandıgını bul ve guvenli modda sil
Link to comment
Share on other sites

bu exe dosyaları pc actıktan 11 dk sonra gelmeye başlıyor ve int cok yavaşlıyor işlem yapılamıyacak bir şekilde yavaşlıyor. başka bir pc getirdim onda dedim sadece pc yi açtım bekledim be 11 dk yine bu dosyalar geldi bu sefer modemi değiştirdim direk bu pc taktım yine bu dosyalar geldi zxyel firewall var ama yinede bunlar geliyor cafe de gercekten int cafelikten çıkmaya başladı yardımcı olacak arkadaşlar varsa bekliyorum. sorun devam etmekte

Link to comment
Share on other sites

Modem portlarını kapatmayı dene. Ayrıca Kaspersky'nin son sürümünü indirip tarat. Yine olmazsa aklıma bi çözüm geliyo ama çok uzak..

Your Uninstaller kullananlar bilir, bi dosyaya sağ tıkladığınızda tepede Your Uninstaller ile kaldır yazısı çıkar, belki burdan bi çözüme ulaşabilirsin..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...