Jump to content

Apache Camera Sorunu.! :(


kivanc_666

Recommended Posts

Arkadaşlar kullandığım pc de xp işletim sistemi kullanıyorum.(tnc xp,xp sp2,xp sp3)bu xp versiyonlarının hepsini denedim.donnanım olarak bluetooth,skystar2 uydu kartı,canon yazıcı ve apache web cam kullanıyorum.son birkaç güne kadar web cam i sorunsuz kullanıyordum.ne olduğunu anlayamadım ama pc açtığımda web cam i çalıştırıyorum ekrana görüntü gelmiyor.web cam i usb den çıkartıp taktığımda yeniden çalıştırıyorum ancak bu şekilde çalışıyor.driver ları bütün yöntemlerle yüklemeyi denedim olmadı pc ye format attım başta yazdığım işletim sistemleriylede tek tek denedim yine olmadı usb lerde sorunsuz çalışıyor.ilginç olan web camda başka pc de sorun yaratmıyor.deli olucam sebebini bilen varsa lütfen yardım etsin.

Link to comment
Share on other sites

Allah yardımcın olsun kardeş bilgisayarın azizliği diyelim aklıma ilk gelen bir çakışma olabilir. onu kontrol eder misin?

Link to comment
Share on other sites

Merhabalar arkadaşım kameranın nasıl kuruyorsun cd denmi yoksa yeni donanım bulundu danmı yüklüyorsun yükleme yöntemleri çünkü kameralarda fark edile biliyor bu dediğinde kamera sadece bilgisayradamı açılmıyor yoksa msn demi açılmıyor

Link to comment
Share on other sites

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.ilk mesajımda yazdığım pc deki donanımları yaklaşık 4 senedir sorunsuz kullanıyordum.hiçbir çakışma veya sorunla karşılaşmamıştım.

Camera bilgisayardanda başlatsam msn den de başlatsam açılmıyor.camera çalışıyor fakat görüntü gelmiyor.

Driverlarını cd dende yüklesem donanım bulundu şeklindede yüklesem aygıt yöneticisinden sürücü güncelle şeklindede yüklesem camera yine aynı sorunu veriyor.şunuda belirteyim camera sürücüsünü ilk yüklememden sonra pc restart yapıyor bu ilk restart tan sonra camera msn veya bilgisayardan başlatıldığında çalışıyor.bilgisayarı 2. ve daha sonralarında açtığımda cam açmıyor.usb lerde dediğim gibi bluetooth ve yazıcı var bunlarda bir sorun yok.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...