Jump to content

Avira Antivir Personal Full.. Free Değill..


iLh4n

Recommended Posts

Arkadaşlar Avira AntiVir Personal programını hemen hemen herkez biliyordur bu programın Avira AntiVir Personal Free olanı virüsü pek etkisiz hale getirmiyormus diye duydum.. Avira AntiVir Personal programının normal yani lisanslısı esas taramayı yapıp pc ye bulasmaya calısan spaywer,virüs,trojen gibi pc ye zarar veren şeyleri engellemekte daha iyimiş FREE oldugunda biraz daha bu saydıgım seyleri daha az kontrolden gecirim.. bilgisayarı öle tarıyormus.. arkadaşlar ben şimdi Avira AntiVir Personal programnı FULL nu arıyorum Keyli.. Bİrde bunun lisans sorununu cöze bilirsek ona göre bi crak dosyası olustura bilen bi arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi..?

Link to comment
Share on other sites

Free sürümü ortala bir kullanıcının işini fazlasıyla görür.Kaldı ki Avira kampanyaları açısından müşterilerini fazlasıyla memnun eden bir firma.Bence

internette Avira Antivir kampanyaları şeklinde bir arama yaparsanız 3 ya da 6 aylık sürümlerine rahatlıkla ulaşabirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

ilh4n . Aviranın kendi site adresi.Orta yerdeki ikinciyi SUİTE olanı indir.10.cu aya kadar orijinal şifre elimde var ama sana nasıl göndereceğim.Şifre olmayıncada kıymeti yok.Sen bana ulaş.

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...