Jump to content

Hacker'ın Aşk Mektubu


köftehor

Recommended Posts

Sevgili Neriman....!!

Artık içimdeki sıkıştırılmış duyguları "unzip" etmenin zamanı geldi. Seni ram'inin alamayacağı kadar çok seviyorum. Sana karşı bütün "protectlerim disable" durumda. Seni ilk gördüğüm anda formatlandım. Bütün cache'lerim durdu, shadow ram'lerle ayakta duruyorum. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz. Senden başka herşey benim için "bad command or file name". Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabilecegimi biliyorum. Senin megahertz''in beni de ateşliyor. Bakışların beni taa derinden "scan" ediyor. Sana çok güveniyorum, bu mektubumu başkasina "forward" etmeyeceğini de çok iyi biliyorum.

Ben, seninle evlenmek istiyorum Neriman. Seninle mutlu bir "ağ yapılandırması" oluşturmak istiyorum. TCP/IP , netBEUI, IPX/SPX her türlü protokolde uyuşuyoruz seninle, istediğin zaman ağ yapilandirmamiza Microsoft ağlari için istemci ekleyebiliriz. Biliyorum sen benden oldukça gençsin ama tanıdığım iyi bir donanımci var, kendimi senin için "upgrade" ettirebilirim. Evleninceye kadar da söz; sana hiç bir şey "insert" etmeyeceğim. Evlenmeden önce DR NORTON''dan randevu aldım, ikimiz de usulen bir virus taramasindan geçeceğiz. Merak etme hiç bilmediğim lisanssız software'lerle ilişkim olmadi. Senin icin hardware'i taş gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için software guzelliği hardware güzelliğinden önde gelir.

Aslı, seninle biz cok dvd'ler seyredeceğiz. Sana evlilik yıldönümünde 24 hızlı "rewritable dvd" alıcam. Pembe slotlu kasamız, icinde nurtopu gibi hard disklerimiz olacak. Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacağız. Daha sonra da ver elini internet. Sana güzel görünmek için öyle çok çalışacağım ki, üç hafta sonra karşına 21 inch plazma ekran gibi çıkacağım. Ondan sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin. Akşamları dizlerinin üzerinde bir laptop gibi yatacağım. Asla uyku moduna geçmeyeceğim Neriman...

Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabahlara kadar chat edeceğiz. Ancak ilk yillarda senden biraz tasarruflu olmani isteyeceğim, onun için screen saver, standbye modu vs. anlarsın ya açık dikkatli olmanı isteyeceğim. Salonumuzun baş köşesine babamın eski 8 MHz 10 megabaytlık 8088 bilgisayarını koyacağım, malum şark köşeleri bana hep çok sıcak gelmiştir, yanına da 5,25 lik disketler. O biçim nostalji olacak. Hatta yılbaşı akşamları tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep geliştireceğiz, zaman hangi ram'i gerektiriyorsa uygulayacağız. Birbirimizden fikir download'unu bir gurur meselesi yapmayacağız. Aramizda ayrı gayrı olmayacak, bu ağın server'i benim demiyeceğiz hiçbir zaman. Herkes birbirinin sörfüne saygi duyacak.

Hadi gel, önümüzde paylaşıma açılmış bir hayat var. Seni istemek için Server'ini gönderen o herifin sitesini ***** ettim. Ben geleneklere sadık kalmak istiyorum şeker Neriman'cığım. TV kartını kız tarafı alırmış. Seni, çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun cd-rom'larla bekliyorum. Ben de sana xxx.com dan beş taşlı bir yüzük siparişi verdim bile. Nikahımızda da "real player" çalacak... Home page'indekilere de çok selam, her baytını öpüyorum, CPU'm daima seninle.

Not: CPU'umdaki bu ateşi hiç bir fan söndüremez. Eğer "connection" isteğime "reply" etmezsen "partition"umu silip "boot" uma virüs bulaştıracağım.

........alıntıdır.........

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...
iktisatçı'nın Aşk'ı :)


Yatay seyir izleyen kalp grafiğimi yukarı yönlü harekete geçirensin. Yüksek seviyeden Arz ettim aşkımı; yoğun talep beklentisiyle….
Arzımın talebinle kesiştiği noktada dengeye gelecek aşkımız. O noktada maksimize edeceğiz marjinal faydamızı.Ve Kararlı denge kuracağız seninle. Yapay şoklara dayanaklı, Uzun vadeli olacak aşkımız.Çünkü Makro büyüklüklerde sevdim seni mikro mekanlarda..Dilerim ki birbirimize hep dürüst olalım hiç net hata noksanlar olmasın yekünümüzde. Ve farkında olmadan direnç noktanı kırarsam, Resesyon yapma. Kısa zamanda tepki alımlarımla alacağım gönlünü.Benim sevgim reel bir sevgidir. Ne zamanki dış mihraklar ilişkimiz krize sokmak ister ve lişkimiz dalgalı seyir izlerse kota koyalım onlara.. Anti-damping yapalım Dışa kapalı İçe dönük devam edelim yolumuza. Sakın spekülatörlere inanma sevgilim.Aşkının kotasyonu çoktan girildi kalbime.Sen benim hazinemsin.Gönlümün karşılıksız alacaklar hesabına atma pahasına aşığım sana.Sevgi dolu, likidite fazlası yüksek kalbim tümüyle senin…Bil ki sana olan talep esnekliğim sonsuz…Konsorsiyum kuralım ve bu ortaklık hiç bitmesin sevgilim… Yerine kimseyi ikame edemem sen benim tamamlayıcımsın. İster kayıt dışı yaşayalım aşkımızı kimse bilmesin… İster kayıt altına alalım cümle alem duysun..
Uzat elini aşkımız konsolide olsun ve bütün kaygılarımızı ihraç edip mutluluk ithal edelim sevgilim.Sermayem aşkımız yatırımım sen.Çocuklarımız ise net kârımız olacak.
Mortgage dan pembe panjurlu bir ev alacağız sen, ben ve beşeri sermaye yatırımımız çocuklarımız için..
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...