Jump to content

Gom Cam 2.0.25.1 Multilingual


uN1versum
 Share

Recommended Posts

GOM Cam 2.0.25.1 Multilingual

GOM Cam 2.0.25.1 Multilingual

 

GOM Cam, Windows PC kullanıcısı olarak ücretsiz indirip deneyebileceğiniz, Türkçe ekran videosu çekme programı. PC ekranınız, web kamera akışınız veya oyun ekranınızı yüksek kalitede kaydedip doğrudan sosyal ağlara yükleyebiliyorsunuz.

Bilgisayarda film izleyen kullanıcıların ilk tercihi GOM Player’ı geliştiren ekibin imzasını taşıyan GOM CAM, her şeyi kaydetme yeteneğine sahip basit kullanımlı bir ekran videosu alma programı. Bilgisayar ekranınınız, oyununuzu veya web kameradaki bir görüntüyü kolaylıkla kaydetmenin yanı sıra kayıt esnasında ekran görüntüsü alma, 4x’e kadar yakınlaştırma, farklı şekiller çizme, efekt ekleme şansına sahipsiniz. Ayrıca şimdiye kadar çoğu ekran video çekme – kaydetme programında olmayan kaydın belirlediğiniz zamanda otomatik olarak başlama özelliğini de sahip GOM CAM.

Nisan 2020'den bu yana Türkçe dil desteği sunan son derece sadece, modern arayüze sahip olduğundan kullanırken sorun yaşamayacağınızı düşündüğüm GOM CAM, ekran, web kamera ve oyun olmak üzere üç seçenek sunuyor. Ekran kaydetme fonksiyonunda tam ekran, belirtilen bir alan veya değer girerek oluşturduğunuz bir alanı kaydetme seçenekleri sunuluyor. Web kamera kaydetme fonksiyonunda bilgisayarınıza bağlı web kameranın lensleri tarafından çekilen resimlerin kaydını tutuyor. Birden fazla web kamera bağlıysa cihazlar listesinden seçim yapabiliyorsunuz. Oyun kaydetme fonksiyonunda da online oyun veya DirectX/Open GL tabanlı bir programın ekran videosunu çekmenize izin veriliyor.

Kayıt esnasında CPU kullanımı oldukça az olan programın ücretsiz sürümünde 20 dakika kayıt yapma limiti var ve videoların köşesine filigran iliştiriliyor.

HOMEPAGE

https://www.gomlab.com/

https://rapidgator.net/file/d256c9ea22dafd88047fc197d00565d5
https://nitro.download/view/AB4B90469C9F374

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...