Jump to content

Gökhan Zan Galatasaray'da


uurclkky

Recommended Posts

Beşiktaş'ın opsiyon maddesi olmasına rağmen sözleşmesini uzatmadığı başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan Galatasaray'a transfer oldu !..

Siyah beyazlı yönetim, Gökhan Zan'ın sözleşmesindeki "uzatma opsiyonunu" kullanmamış ve bunun Genel Sekreter Kenan Öner'in unutkanlığından kaynaklandığı öne sürülmüştü.

Beşiktaş tarafından sözleşmesi uzatılmayan Gökhan Zan, bugün Galatasaray'a imza attı !.. Başarılı savunma oyuncusu sarı kırmızılı takımla 2 yıllık sözleşme imzaladı !.. Galatasaray yaptığı resmi açıklamayla transferi duyurdu.

http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57954[/CODE]

[CODE]http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4106.php[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

bu kadar saçma bir transfer olmaz ne bu ya sağı solu belli olmayan,her maçta kolu çıkan,hiç beklenmedik bir anda hata yapabilecek bir adamı almışlar.Tam bir fiyasko.Haldun Üstünel'e yakışmadı ondan daha iyi transferler bekliyoruz.

Link to comment
Share on other sites

Servet Galatasaray'a geldiği zamanda aynı şeyler söylenmişti. Hatta Fenerbahçe'de oynarken yaptıkları ile dalga geçen Galatasaray'lılar şimdi Servet'e adeta tapıyor. Ayhan Akman'da BJK'de ara sıra oynuyordu Galatasaray'a geldi adam adeta yeniden doğdu. İzleyip görmek lazım .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...