Jump to content

Fn Tuşu çalışmıyor


giba

Recommended Posts

Arkadaşlar laptop xp kurdum xp kurduktan sonra fn tuşu görev yapmıyor ışıgı yanıyor ama işlev yapmıyor ne yapmalı :S yardım ede bilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Valla yapım edemeyiz ama yardım edebiliriz :)

Fn tuşunuzun basıyor yani yazılımla ilgili bir durum olduğundan eminmisiniz çünkü belki fn tuşunuz bozulmuş olabilir...Eğer donanımsal bir sorun değilse klavye sürücünüzü tekrar yüklemeyi deneyin.

Link to comment
Share on other sites

acaba xp ile mi alakalı

xp ile alakalı olsa sadece o degıl klavyenn bırcok fonkıyonu calsmazdı ayrca sorun donanımsal hata dan olusmustr bu yuzden konuyu yanls yerde acmıs bulunuoruz lutfen konuyu donanım bolgesne tasıyınz lutfen

By_aLiX

Link to comment
Share on other sites

Vista'dan XP'e geçiş yaptıysanız, FN tuşunun çalışmaması normaldir. Laptop marka-model belirtirseniz, ekleyen arkdaşlar olur.

Merhaba;

Bilinchard'ın da dediği gibi Vista'dan Xp'ye geçişte veya tersi durumda bu tip sorunlar olabiliyor. Örneğin Toshiba Laptop'larda Vista için ayrı, Xp için ayrı BIOS var. Eğer doğru işletim sistemine ait BIOS dosyasını yüklemezseniz Fn tuşları düzgün çalışmıyor.

Link to comment
Share on other sites

eger dogru anladım ise fn tusuna basiyorsunuz ışıgı açıp kapatamiyorsunuz eger boyle bir durum varsa asagidaki driveri indirin pcye kurun ve pcyi yeniden başlatın..

Common Module

http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/cmod-20080908150253.ZIP[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...