Jump to content

Marxio Timer 1.7


YAGMURADAM

Recommended Posts

Marxio Timer 1.7

34q0fgk.jpg

Program hakkında bilgiler-Google çevirisidir:

Marxio Zamanlayc bu süreölçeri olarak hareket edebilir bir başka örnek program / hatırlatıcı değildir. Güncel sürümü bilgisayar aşağı kapamak gibi restart veya hazırda bekleme birçok temel işlemleri yürütmek sağlar. Bu sürüm, daha fazla çaba - çıkış kullanıcı kilidi ekran ve metin görüntüleme, oyun ses ve Windows Gezgini'nde olduğu gibi diğer dosyaları çalıştırmak sağlar.

Ne zaman? İşte bu küçük uygulama gücünü yatıyor - istediğiniz herhangi bir zaman gibi 5 dakika, her 20 dakika, bekleme süresi 30 dakika, bir kez de saat sonra. Timne elapses sonra, seçilen eylem ve çalıştırır bu programı da kendisi veya sonlandırabilirsiniz - seçeneği seçilen bağlıdır. Screenshot yapılabilir ve diske kaydedilmiş eylem yapılmadan önce.

Işe başlama sonra, programı sayım penceresi, görev çubuğunda gizlemek, küçültme simgesini uygulama hatta kullanıcı gözleri tamamen gizlemek göstermek için seçebilirsiniz!

Ayrıca, aynı zamanda ya da kullanım için işlemleri kaydedebilir hatta masaüstünde eylem böylece Başlat Menüsü "için" bu iğne veya Hızlı Başlat Çubuğu "alan" (sağ quicked erişim için "start" düğmesi) onu hareket kısayol yer .

Standart sürüm Windows ile entegre değil de Windows Kayıt Defteri kullanır. Sadece seçili klasöre kendisini yükler. Taşınabilir sürümü (ayrı yükleme) taşınabilir USB sürücüler üzerinde kullanmak için idealdir.

Programı göz ve kullanıcı dostudur.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

İndirme adresi:

Kurulabilen sürümü (752 kb):

http://marxio-tools.net/download/marxio_timer_setup.exe

Taşınabilir Sürümü(453 kb) :

http://marxio-tools.net/download/marxio_timer.zip

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...