Jump to content

Rjkaard Varsa Ben De Varım...!


nuru

Recommended Posts

SARI FIRTINA YOLDA....

gudjohnsen26.jpg

Cimbom'un peşinde olduğu Barcelona'nın yıldızı Gudjohnsen'in, İspanyol gazetecilere "Büyük olasılıkla Galatasaray'a gideceğim" dediği belirtildi.

Galatasaray'ın yeni hocası Rijkaard'ın kendisini istediğini vurgulayan İzlandalı golcünün, "Rijkaard'a 'Sen varsan ben de varım' cevabı verdim. Umarım bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandığı kaydedildi.

***

Sarı fırtına geliyor

Barça'nın ünlü golcüsü Eidur Gudjohnsen, "Rijkaard varsa ben de varım" diyerek transfere yeşil ışık yaktı.

Rijkaard'a imza attırarak dünya çapında ses getiren Galatasarayımız, yeni bir bomba daha patlatmak üzere. İki sezondur Eidur Gudjohnsen ile ilgilenen ancak transferinde yol alamayan sarı-kırmızılılar, Rijkaard'ın havası ile birlikte İzlandalı golcüyü kadrosuna katmak için gün saymaya başladı. Hollandalı hocaya övgü yağdıran Gudjohnsen,

İspanyol basınına "Rijkaard'ın olduğu yerde ben de varım. Büyük olasılıkla Galatasaray'a gideceğim" dedi.

5 MİLYON EURO ÖNERDİ

Bu sözler üzerine Barcelona ile görüşmelerini hızlandıran sarı-kırmızılılar, 2010'a kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için 5 milyon euro teklif etti. Başkan Laporta ile yakın ilişkileri bululan Rijkaard'ın da katılımıyla görüşmelerin sürdüğü ve önümüzdeki hafta içinde imzaların atılabileceği bildirildi. 2006'da Chelsea'den Barça'ya transfer olan İzlandalı oyuncu, fazla forma şansı bulamaması nedeniyle kulübünde mutlu değildi.

Kaynak: Fotomaç

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...