Jump to content

Myspace Yenilemez Bir Güce Sahip


Kænuni

Recommended Posts

20090606050032_myspaceyenilogo.jpg

Facebook'ta harcanan zaman yüzde 700 arttı, MySpace.com kullanıcıları videolara sardı.Yapılan araştırmalar, ABD'de sosyal ağ sitelerinde harcanan zamanın yıllar içinde yüzde 83 yükseldiğini gösteriyor.

Facebook'ta harcanan zaman ise yüzde 700 arttı. 2008'de 1.7 milyar dakikadan, 2009'da 13.9 milyar dakikaya çıktı.Bir zamanlar MySpace'in yenilemez bir güce sahip olduğunu ancak şu an popülerlik açısından Facebook'un gerisinde kaldığına dikkat çeken Online medya Başkan Yardımcısı Jon Gibs, kullanıcıların anlık bir kararla başka bir sosyal platforma geçebileceklerini, bu durumun Facebook ve Twitter gibi şu an çok popüler siteler için de geçerli olduğunu belirtti.

Sosyal ağ sitelerinde ziyaret süresi ve kullanıcı sayısı açısından birinci sıraya yerleşen Facebook, video izlenme oranında MySpace'i hala geçemedi. 120.8 milyon video akışı sağlayan sitede, her kullanıcı yaklaşık 38.8 dakikasını video izleyerek geçiriyor. Facebook'ta ise bu oran, kullanıcı başına 11.2 dakika.

Bu aşamadan sonra sosyal ağlarla ilgili asıl sorulması gereken soru, kimin kazandığı değil, kimin ne tür kitlelere ne araçlarla hitap ettiği ve kullanıcıların sadakatini sürekli hale getirmek için ne tür bir platform geliştirdikleri olmalı.

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...