Jump to content

Usb Çoklayıcı Hakkında


BEYTORUN

Recommended Posts

gigabyte GCM-S2L anakartım var. geçenlerde bir usb çoklayıcı aldım şu çin mallarından. bilgisayarıma taktım ve ne yaptıysam çalışmadı. bilinmeyen aygıt diyor. sırf bunun için format attım ancak sorunum gitmedi. sonra forumun birinde benzer bir sorunun chipset ile çözüldüğünü duydum yeni sürümünü indirdim yükledim ancak bilgisayarda yüklenmemiş görünüyor. hala eski sürümü görünüyor. elinde yeni chipset sürümü olan varsa veya sorunumu nasıl çözebileciğimi bana anlatabilirseniz çok müteşekkür olacağım.

bu arada daha eski sürüm bir anakartı olan bir bilgisayara taktım hemen tanıdı. USB genel HUB olarak tanıdı. Deli olacağım yardım lütfeeenn

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar şu anda yüklü chipsetim intel inf 8.6.1.1002 internetten bulduğum sürüm ise intel_inf_9101012

bunu bilgisayarıma yüklüyorum ancak görünümde kurar gibi yapıyor hala eski sürümü yüklü görünüyor, kurmuyor. eskisini kaldırıp yenisini nasıl kurabilirim arkadaşlar en azından bu konu hakkında bir fikir verebilir misiniz?

herkese şimdiden teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

eskisini kaldır yerel diskten vs bütün dosyalarını sil kardeş daha sonra tanıt usb giriş yerlerindede sorun olabilir çünkü bendede çoklu usb var bazen böle yapıyor tanımıyor ama senınkı gıbı devamlı hata vermedı bazen verıyor cıkarıp takıyorum duzelıyor veya temassızlıktanda olabılır bılgısayardan kaldır programı enson ckanı yukle eğer kaldıramassan forumda araştırrsan bulursun kaldıramayan programları kaldırma vs diye umarım işine yarar kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. eski chipset driverini nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. ama sorun sanırım güç ile alkalı bu usb çoklayıcılar usbden ekstra güç çekiyorlarmış. ondan olabilir diye düşünüyorum. ancak bu chipset işi de içimde uhde kaldı bir türlü yapamadım.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...