Jump to content

Volvo'dan Yarışseverlere Armağan: Bedava Oyun.


Recommended Posts

Volvo'dan yarışseverlere armağan: Bedava oyun.

Volvo yarış severlere ücretsiz oyun hediye ediyor; hem de ücretli alternatifleri aratmayacak cinsten.

İsveçli otomobil üreticisi Volvo'nun otomobil yarışı hayranlarına hoş bir sürprizi var: Yine İsveçli bir firma olan SimBin imzalı ücretsiz bir yarış oyunu. Hem kişisel hem de çevrimiçi diğer kullanıcılarla oynanabilen bu otomobil yarışında direksiyonun arkasına geçip marifetinizi göstermek ise size kalıyor.

Volvo'nun oyun için SimBin'i seçmesinin tek nedeni İsveçli olması değil. SimBin gerçekçi yarış koşulları, detaylı modelleri ve harika grafikleri ile tanınan ünlü bir yarış simülasyonu üreticisi.

Oyunda sürücü olarak yedi farklı Volvo'nun başına oturabiliyorsunuz. Bunlar arasında iki farklı Volvo S60 konsepti ve ünlü Volvo 240 ve Volvo 850 modelleri de var. İki farklı parkurda tek başınıza, zamana karşı veya çevrimiçi diğer kullanıcılarla beraber yarışabiliyorsunuz. Oyunun gerçekçilik ayarlarını ise kendi zevkinize göre düzenleyebiliyorsunuz.

Oyunu indirmek için önce http://www.volvocars.com/intl/All-Cars-MY09/conceptcars/Pages/S60concept.aspx girmeli, intro'yu geçtikten sonra açılan sayfadan "Volvo the game" bölümüne tıklamalı ve "How to install and Play" seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Açılan sayfada indirme bağlantısını bulabilirsiniz.

_______________________________________

Kaynak: veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

mozilla indirmem diyor.İe açmıyor bile.

Çözümü buldum.İe de dowland linkine tıklıyosun.Güvenlik ayarları felan diyor.Sonra http yerine https yazıyorsun sertifika geçmiş devam mı tamam mı diyor.Bizde devam diyoruz ve indirmeye başlıyor...

yeni farkettim bu sayfada Türkçesi var.

Please register to see this content.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...