Jump to content

Kara Yılan Ve Ben.....


Sirius

Recommended Posts

gp_377106.jpg

İyi günler arkadaşlar 2 haftadır başıma bela olan bir olayı paylaşmak mecburiyetinde hissettim kendimi.2 hafta önce okuldan bunalıp tatile geldim didim e yazlığa ve ertesi gün başlayan olay bugün de devam etti...

Gelelim olayımıza; 2 hafta önce motorsiklet ile ekmek almaktan dönüyordum yazlığın olduğu sitenin girişine gelmiştim. Girişte falan her yer gül çiçek vs vs olduğundan her yer hortum sulamam amaçlı olarak. Neyse hortumların üstünden geçerken tam o anda 2 metre önümde bir şey farkettim boyu yaklaşım 2.5 metre olan bir Karayılan tam çiğnemek üzereydim ki kendini geri attı ve kurtuldu tabi adamakıllı korktum yılan neredeyse yolu kaplamış s halinde bile....

neyse uzatmayalım güvenlik falan da görmüş yılanı "iyidir iyidir diğer yılanları fareleri falan yer hem yılan gören insanın işi düzgün gider" dediler unuttuk gitti.

Bugün kargoya gitmek için arabaya doğru yöneldim bir elimde telefon arkadaşımla kouşuyorumbir yandan. Tam bahçe kapısından geçerken üstüme sağ omzuma bir şey çarptı ve yere düşmeye başladı.. dal falan sandım şöyle bir yukarı baktım kapının üstüne sarılmış kuyruğu görünce o an fakettim ve "ANA YIlANNNNNNNN!!!!!!" diye bağırdım yılan çalılara doğru girdi gene adamakıllı korktum babam taş attı kocaman ama sanırım isabet ettiremedi..

evet yılan arkadaşlar üstüme düştü bayağı korkuttu beni. Ama karar verdim ya öldürecem ya öldürecem. babamlar kullanılmış motor yağı falan dökersek gelmez diyorlar ama kafayı taktım bir dahaki yazlığa geldiğimde öldürecem onu....... :hi:

Link to comment
Share on other sites

Hot Jazz moderotör o resmi laf olsun diye koymuş arkadaş sanırım çünki o bir video kaydından alınma bir görüntü . Tv haberlerindede gösterdi bu haberi iki yılan karşılaşınca şeklinde .

siriusblack2051 adlı arkadaş başından geçeni anlatırken sanırım resim olarak kullanmış B):dribble::hi:

Link to comment
Share on other sites

resim temsilidir arkadaşlkar makinayı nereden bulayım da çekeyim? :blink: kaçıyor hemen zaten ama üstüme düşünce korktum tabi. ayrıca kaçarı yok bugün komşu da görmüş öldüreceğiz.... :devil:

Sirius seni sevmiş işte hayvancık.. Ben çok severim yılanları :)

Sakın bişey yapma :p

aman abi bana bulaşmasın omzuna değmemiş hiç senin demek ki kafası hayvancığın...

Link to comment
Share on other sites

Bence öldürme.

Ben köyde yaşiyorum her yaz görürüm.

size şunu anlatayim.

Kesinlikle Gerçek Hayal Ürünü deildir.

"Arkadaşlar biz köyde yaşiyoruz dediğim gibi.

neyse ben okuldaydim 6 sene önce falan.bizim evin bahçesi falan var.ev tek katlı ama biraz yüksek 10merdiven çıkıyorsun girmek için.neyse

annem birgün bahçede yılan görmüş.taşlamiş falan kaçmiş.

2 gün sonra yine ayni yilani görmüş.tam o sirada komşu bağiriyor.Buraya gel diye.annemde sen buraya gel demiş.

neyse annem gitmiş yanina komşunun birde ne görsün.Kara yılan soba genişliğinde var.Bizim evin yaninda salça değirmeni var.onun su çıkış deliği olur.genişliği soba borusu kadar vardir.onun içinde neyse annem gil oradan gitmişler bizim evin oradaki yilani öldürmeye.işte eski araba lastiği falan vardi.onlari yakmişlar kürekle falan vurmaya çalişmişlar ama nafile.

bizim bahçede şömine tarzi ocak vardir.mangal falan yapariz.

onun arkasina girmiş.bir kaç şey daha yakmişlar.annem yilanin kürekle vurucakken yilan birden kaçip annemin üstüne gelmiş.annem bizim evin merdivene çıkmış.

bizim komşu kürekle yılani öldürmüş."

o seneden beri hersene bizim evin etrafinda komşularda olsun karayılan bulunur.

Size tavsiyem öldürmeyin.

Ha bu palavra falan deil.

İnsanlarin yaptiğini hayvanlar yapmaz.Siz yılana bişey yapmadıkdan sonra yilan size bişey yapmaz zaten.

Link to comment
Share on other sites

sahilde olduğumuz için buralarda her zaman görebilecegınız birşey yılan .ve elimde herhangı bir değnek sopa ne olursa kesinlikle korkmam yılandan ama elim bos olursa arkamam bakmam kaçarım :p söylemesi ayıp 16 tanede benim leşim var :p :p Ve genel kültür olsun bir yılanın isterseniz kafasını kopartın ezin yılan hücreleri kesinlikle 24 saat içinde ölmez.dediğim gibi yılanın kapasını istediğiniz kadar ezin bir yere koyun ve çizgi çizin yılan 1 2 saat içinde 1 2 metre ilerlemiş olur :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...