Jump to content

Meeting Of All Stars '09


ECEL34

Recommended Posts

Meeting Of Allstars Türkiye'nin 2006 yılında gerçekleşen ilk graffiti festivalidir. Her sene yaz aylarında İstanbulda gerçekleşen MOAS FEST. Türkiye'de bulunun graffiti sanatcılarını ve bu sanata ilgi duyan gençleri ortak meşru bir platformda buluşturan, Graffiti Sanatcısı M.Emin Türkmen ve İBB Gençlik Meclisi Öncülüğünde Organize edilen bir etkinliktir. MOAS FEST. 3500-4000 kişinin katılım gösterdiği ve her geçen gün ilgi ve desteğin artış gösterdiği Graffitinin yanı sıra ünlü türk rapcilerinin ve bisiklet şovlarının yapıldığı bir gençlik ve sanat organizasyonudur.

Türkiye’de Graffitinin görmemezlikten gelinemeyecek kadar çok kitlesi olduğunu gözlemlediğimizden dolayı, 2008 seneside 2.sini İBB Gençlik Meclisi ile düzenlediğimiz MEETING OF ALL STARS adlı organizasyonun bu sene 3.sünü yine İBB GENÇLİK MECLİSİ ile birlikte organize ediyoruz.

Son zamanlarda tüm dünyadaki gençlerin, ilgi ve hayranlık duyması nedeniyle bu işe gönül veren gençleri Yurt dışından ve Türkiye'nin dört bir yanından bir araya getirerek, Türk gençliğine Graffiti sanatını ve Hiphop kültürünü anlatmayı amaçlayan MEETING OF ALLSTARS Festivalini bu sene geçen senekinden daha kapsamlı bir şekilde (konser,bisiklet vs.) ile birlikte sizlerinde desteğini alarak tam bir sokak festivali halinde eski galta köprüsü üzerinde gerçekleştirmek istiyoruz.

24 Ağustos 2008 tarihinde yapılmış olan Graffiti Festivali’nin bu sene içerisindeki organizasyonu ve tüm aşamaları geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede Graffiti Sanatçısı Muhammed Emin TÜRKMEN ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi birlikteliğinde yapılmaktadır.

2008 yılı içerisinde 24 Ağustos’ta gerçekleştirilmiş olan festivalimize yazılı, görsel, işitsel ve sanal (internet) basın yoğun ilgi göstermiş, aynı akşam 4 ulusal kanalda haber olunmuştur. ( TRT 1, ATV, Show TV ve NTV)

Bu seneki temanın Dünya Barışı olmasına karar verilmiştir. Dünya Barışı’nı görsel bir şölen eşliğinde işlemek tüm İstanbul’un, Türkiye’nin ve Dünya’nın dikkatini İstanbul’a ve bu festivale çekmeye planlıoruz.

21 Haziran'da Yeni Feshane Köprüsü'nde görüşmek üzere...

MEETING OF ALLSTARS-3 2009'un Boya sponsoru dünyaca ünlü ve sadece graffiticiler için üretim yapan aynı zamanda da hemen hemen avrupadaki tüm organizasyonlara destek olan MTN ve Türkiye Distrübitörü DONUTSTORE.

2009 Sanatçı Listesi

WRITERZ

S2K TURBO - TAB - WYNE

KOAC LEO - TEXAS - CHOMA

DRY BEATONE - CLER - HERO - AMED

IA RAİF - KİEN - WASP - OMER - UNIK - ROB2

KASAP34 WASE - SPOOK - SET - DARK - TRE - WIDE - SONIK - SEMI - MISK - DOSE

ADK BAKER - RAKEN - QUES

KSD EIN - EMAR - SIDE

OZ BROT - NUB+

OTC KMR - SHIONE

KNS WSON - DAE - SCE

SAET62 (Almanya)

DUCK/WOW/CFH (Hollanda)

ASLAN (Almanya)

EKABİR

COPER

WICX

BASE

COPIK

KRYS

WEAK

KEOS

ALONE

AYES

WORM

BLOOD

BYE

FONT

MURY

AOME

RUNO

DAFT

BLEK

ARES

MC's

-

AYRINTILI BİLGİ

http://www.moasfest.com

NOT=GRAFFİTİ İS A NOT CRİME,GRAFFİTİ SANATTIR TARTIŞILAMAZ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...