Jump to content

Portable Xara Webstyle 4.0


lontokyo

Recommended Posts

Portable Xara Webstyle 4.0

ncjakw.jpg

Webstyle, ağ sayfası tasarımı ile uğraşıyorsanız ve yüksek nitelikli çizimler ya da resimler eklemekte kullanabileceğiniz ödül almış bir yazılım. Bu yazılımı kullanarak sayfalarınızda kullanabileceğiniz, reklâm manşetleri, menüler, menü çubukları, düğmeler, 3 boyutlu başlıklar ve bunun gibi birçok şeyi oluşturabilirsiniz.

Deneyimli bir tasarımcı ya da bu işe yeni başlayan biri olup olmadığınız fark etmeden, tek bir butonla, web için profesyonel kalitede grafikler ve fotoğraflar yaratabilirsiniz.

Webstyle' ın özelleştirilebilen profesyonelce tasarlanmış şablonları size sınırsız imkânlar sunar; değişik özeliklerde buton çubukları, reklam başlıkları, fotoğraf albümleri oluşturabilirsiniz.

Galeri şeklindeki arayüzü ile kolay kullanım sunan WebStyle ' ı kullanarak siteniz için üzerinde istediğiniz metinleri bulunduğunu düğmeler, reklam banner ' ları hazırlayabilirsiniz. Webstyle ' ın sahip olduğu hazır butonları, çizgileri ve şablonları özelleştirerek web sitenize yerleştirebilirsiniz. Uygulama grafiklerle zenginleştirilmiş DHTML formatında menüler de oluşturabiliyor

Web Sayfaları

Webstyle, web yönetim programı değildir.Web yönetim programınızla bağlantılı kullanılan bir grafik dizayn programıdır.Webstyle, web yönetim programınıza yükleyebileceğiniz tüm grafikleri, butonları,menüleri ve HTML yapısını yaratmanızı sağlar.

* Herhangi biri, özelleştirilmiş, profesyonelce tasarlanmış bir web sitesi oluşturabilir.

* Webstyle, farklı tema dizaynları sunar. Her tema, bir dizi alternatif sayfa düzenine sahiptir, böylece birbiriyle uyumlu, çok şık görünen bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

* Bir tema rengini değiştirdiğinizde, Webstyle web sayfası için gerekli tüm grafikleri otomatik olarak oluşturur.

* Tema rengini düzelttiğinizde, Webstyle,bu rengin en uygun tonlarını yaratır. Böylece profesyonel bir sonuş elde edilir.

* Kademeli menü ve alt menülerden oluşan Yön Çubuğu -NavBar (buton çubukları) oluşturabilirsiniz. Webstyle gerekli tüm DHTML ve Javascript leri meydana getirecektir.

* Hoşnut olduğunuz bir tasarım ve renk belirledikten sonra, bu temanın aynı veya diğer sayfa düzenlerini kullanarak, renkler, logo tasarımı, yön çubukları ve menüler gibi parçaları kopyalayarak kolaylıkla ilave web sayfaları tasarlayabilirsiniz.

* Her tema, bir resim albümü içerir.Resim albüm özelliğini kullanarak, bunu güncelleştirebilirsiniz.Webstyle, tüm küçük resimleri ve tüm DHTML/Javascript kodları meydana getirir.

* Webstyle, otomatik olarak yeni tema ve sayfa düzenlerini belirleyebilir, indirebilir ve kurabilir

Yön Çubukları ve Menüler

Webstyle ile kademeli DHTML menülü buton çubukları oluşturmak çok kolaydır.

* Renklerini, fontlarını ve boyutunu isteğinize göre değiştirebileceğiniz grafikler, fare ile üzerine gelindiğinde ışıklanan buton çubukları yaratabilirsiniz. Grafik butonları oluşturabileceğiniz diğer metodların aksine, Webstyle, buton ve yön çubuklarının büyüklüğünü herhangi bir uzunluktaki yazıyı sığdıracak şekilde hassas bir şekilde ayarlar.

* Hızlı bir şekilde indirilmesi için oldukça küçük grafik dosyaları üretir.

* Yön çubukları, kademeli, hiyerarşik menüleri içerebilir. Webstyle, bunu desteklemek için, piyasadaki IE5+, Netscape 6+, Mozilla, Opera 7 ve Safari (Apple Mac) gibi tarayıcılarla (browser) uyumlu, sıkıştırılmış Javascript kodları oluşturur.

* Özelleştirilebilen, yatay ve dikey yönlerde, 100 den fazla tasarım imkanı.

Logolar

Kendi şirketinizin logosunu seçebileceğiniz gibi, Webstyle ın kütüphanesindeki çok sayıda basit logo tasarımlarından da faydalanabilir, üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Her logo üzerinde şirket ya da ürün adı için ayrılmış boş bir alan yer alır.

Birçok logo tasarımı, Webstyle ın özel sembol paketlerindeki sembol veya şekilleri kullanır, böylece çok çeşitli şekillere hızlı bir şekilde ulaşma imkanı sunar.

Webstyle, benzer şekilde özelleştirilebilen 60 farklı çekirdek(master) dizayn sunar.Renkleri ve fontları değiştirmek sadece bir kaç saniye sürer.Bu örnekler, farklı sembol karakterlerinin kullanımını gösterir.

Bannerlar

Animasyonlu bir reklam çubuğu oluşturmak için, profesyonel bir grafik tasarımcısına 100$ ya da daha fazlasını ödemek zorunda kalabilirsiniz.Webstyle ile, hızlı ve kolay bir şekilde, çok yüksek kalitede kendi dizaynlarınızı yaratabilirsiniz. Genelde 12 KB dan daha büyük 'banner ad' yaratılması kabül görmez.Webstyle ile mümkün olduğu kadar küçük boyutta yaratmak mümkündür.

* 80 den fazla tasarım

* Yazı tipi, rengi ve boyutunu kolayca değiştirme imkanı

* Mümkün olduğu kadar küçük dosya boyutu

* Birçok dizayn, 468x60 piksel standartlarındadır.

Temalar

İyi bir web dizaynı için önemli olan, sayfa üzerindeki veya web sitesindeki elemanların birbiriyle uyumlu bir görünümde olmalarıdır. Webstyle ın sağladığı birçok grafik tasarımı, belli bir temanın parçalarıdır. Böylece, sayfanızın her bir elemanı için, birbiriyle uyumlu grafikleri seçebilirsiniz

Her bir tema kümesinde (themesets) olanlar(en az):

* Bir başlık (heading) grafiği (genelde bir ya da iki satır değişkenli)

* Bir paragraf başlığı yazıda kullanmak için daha küçük bir başlık

* Bir logo şirket ismi ile arada bir boşluk olacak şekilde, istediğiniz zaman değiştirilebilen basit grafik sembol

* Madde işaret (bullet) grafiği

* Bir ayraç (divider) grafiği—yatay çizgi

* Dikey yön çubuğu (NavBar) yönlendirme bağlantılarını sayfa boyunca yerleştirmek için kullanılan bir buton çubuk

* Yatay yön çubuğu (NavBar) yönlendirme bağlantılarını sayfanın en üstünde sayfa eni doğrultusunda koymak için kullanılan çubuk

* Buton (button) grafiği bir yön çubuğundan ayırmak isteyebileceğiniz sayfa bağlantıları (link) için.

balksz1q.gif

http://rapidshare.com/files/151823896/Portable_Webstyle_4.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...