Jump to content

En Avantajlı ''mobil İnternet Paketini'' Hangi Ope


HaYTo

Recommended Posts

Türkiye 3G teknolojisi için günleri saymaya başladı ve 3G teknolojisi için operatörler internet paketlerini çok cazip fiyatlara çekmeye başladı.

3g-iphone-graphic.jpg

Türkiye’nin lider konumundaki operatörü Turkcell internet paketlerinde yaptığı fiyat düşüklüğünden sonra Avea ve Vodafone’de kolları sıvadı ve fiyatlarında ciddi düşüşler ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Peki ama cep telefonundan internete bağlanmak isteyen kullanıcılara en uygun internet paketini hangi operatör sunuyor? Sorumuzun cevabını merak ediyorsanız haberimizin devamını okuyunuz.

avea_logo1.jpg

::Avea İnternet Paketleri

• 5 Megabayt ( faturalı / aylık ) – 521 Türk Lirası

• 5 Megabayt ( faturasız / haftalık ) – 8 Kontör

Rakiplerine göre daha küçük internet paketi olanağı sunan Avea fiyat bakımından ise biraz daha bağılı duruyor. Faturasız ve Faturalı hat sahipleri Abone PAKET5 yazıp 9495’e gönderip internet paketine sahip olabiliyor. İnternet paketini aşan faturalı kullanıcılar 1 KB için 07 kuruş öderken faturasız kullanıcılar ise kotayı aştığı her 10 KB için 1 kontör ile ücretlendiriliyor.

turkcell_davul.jpg

::Turkcell İnternet Paketleri

30 Megabayt ( faturalı-faturasız / günlük kullanım ) – 104 Türk Lirası – 8 Kontör

• 50 Megabayt ( faturasız / haftalık ) – 20 Kontör

• 100 Megabayt ( faturalı-faturasız / aylık ) – 938 Türk Lirası – 65 Kontör

Diğer operatörlere göre çok daha cazip kullanım paketleri ve eş değerli olarak daha cazip kullanım fiyatları sunan Türkiye’nin lider operatörü konumundaki Turkcell cepte internet severler için en avantajlısı gibi gözüküyor. 30 Megabaytlık günlük kullanım paketine 1 yazıp 50 megabaytlık haftalık internet paketine HAFTA yazıp 100 Megabaytlık aylık internet paketine AY yazıp 2260’a yollayarak sahip olabilirsiniz. Kullanım kotasını aşan faturalı kullanıcılar 1 Megabayt için 199 Türk Lirası 1 Megabayt üzeri için ise 0001943 Türk Lirası faturasız kullanıcılar ise 35 Kilobayt başına 2 kontör ile ücretlendiriyor.

5116d1216369001-vodafone-tum-dunya-ile-mesajlasmanin-kapilarini-aciyor-vodafone-samsung-sgh-f700v.jpg

::Vodafone İnternet Paketleri

• 1 Gigabayt ( faturalı-faturasız / yıllık kullanım ) – 3648 Türk Lirası – 300 Kontör

• 3 Gigabayt ( faturalı-faturasız / yıllık kullanım ) – 5212 Türk Lirası – 450 Kontör

Rakiplerine göre çok daha büyük internet paketleri ile karşımıza çıkan Vodafone diğer operatörler gibi sadece cep telefonlarında değil SIM kart uyumlu bütün cihazlarda internete her yerden bağlanabilme olanağını kullanıcılarına sunuyor.1 Gigabaytlık internet paketine sahip olmak isteyen kullanıcılar ‘‘şifre GPRSSINIRSIZ1 AC’’ yazıp 3 Gigabaytlık internet paketine sahip olmak isteyen kullanıcılar ‘‘şifre GPRSSINIRSIZ3 AC’’ yazıp abone olabiliyor. Tarifeyi aşanlar ise Vodafone’nin kendini aşan GPRS tarifesi olanağından yararlanabiliyor.

NOT: 2009 yılı Mayıs ayı fiyatları dikkate alınmıştır.

NOT: Operatörlerin en uygun internet paketleri dikkate alınmıştır.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...