Jump to content

Sessiz Kurulum Parametresi Icin Yardım


Recommended Posts

Arkadaslar 2 tane sorunum var. arastırıyorum ama bulamıyorum bi turlu :good:

ben winrarla serial isteyen bi programı katılımsız yapmak istiyorum bildigimiz yontemlerle yapıyorum.programı kurup regeditten serialini buluyorum program.reg olarak pc ye kaydediyorum sonra onu birlstriyorum kur.cmd ile. ama bazı programların serialini regeditten bulamıyorum onu nasıl bulcam :good: girdigim serial regeditte arıyorum ama bi turlu yok ..baska bi yontem varmı acaba..??

2.sorumda sessiz kurulum parametresini ussf ile hep bulamıyorum bulamadıgım zaman nolcak..bulmanın baska yontemi var ama ben bulamıyorum nasıl olcak ??

Link to comment
Share on other sites

Sadece bir tane katılımsız yapma yöntemi yok. Parametresi olmayan, seriali bulunamayan programlar için Repackager, WinInstall, Autoit vb var. Bu yöntemlerin hepsi anlatılmış. Forumda arama yaparsanız bulabilirsiniz.

Şuraya bakabilirsiniz.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=47812[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Tüm programlar girdiğiniz serialleri regedit'e kaydetmez. Bazilarıda şifreleyerek kaydeder. Mesela 213254654 girdiğin keyse onu alır AS31D45SD4F564FDS türü şifrelenmiş bir kodla kaydeder. Bu şekilde de regeditten dışarı aktar yaparsan çalışabilir. Bazıları (ör: winrar, everest) dosyaadi.reg ya da dosyaadi.key seklinde kendi dizini icine bir dosyaya kaydeder. Bunlarda sonradan kurulum klasorune kopyalarsan o şekildede sonuç alabilirsin. Yada programı parametre ile kurdurum daha sonrada önceden cracklenmiş exe yi yada dosyayı kurulum klasorune bat dosyası ile kopyalattırabilirsin. Hiç olmadı AutoIT scripti yazarak serialleri kurulum esnasında girdirebilirsin. Aklıma gelen yöntemler bunlar. USSF ile parametresini bulamadığın dosyalarin uzerine sag tiklayip winrar/klasöre çıkart ya da 7zip/arşivi aç komutları aktif mi diye bakabilirsin. Eğer aktifse dosyaları çıkartıp, çıkan dosyaları USSF'ye gostererek parametreleri bulabilirsin. Bazı uygulamaları çalıştırınca Temp yada \Windows\Installer klasörlerine asıl kurulum dosyalarını çıkartırlar. Kurulum dosyasını normal şekilde çalıştırıp bu klasörlere dosya çıkartıp çıkartmadığına bakabilirsin. Yani Program çalışınca takip edeceksin ne yapıyor, nereye hangi dosyayı atıyor ona bakacaksın. Kolay gelsin :-)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...