Jump to content

Easy Photo Recovery 2.5 Portable


lontokyo
 Share

Recommended Posts

Easy Photo Recovery 2.5 Portable

2qw398h.jpg

Silinmiş fotoğraflarınızı kurtarmanızı sağlar.Program, modern dijital kameralar, flaş kartlar gibi birçok uygulamadaki video ve fotoğraf dosyalarını tekrar yazmaya imkan sağlar. Bazen önemli dosyalarınızı yanlışlıkla silebilir ya da kaybedebilirsiniz. Program sayesinde silinmiş ya da bozulmuş fotoğraf ve video dosyalarınızı geri yükleyebilirsiniz.

balksz1q.gif

http://rapidshare.com/files/236488474/Easy.Photo.Recovery.2.5-Portable.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years yıl...

[center] [font="Arial Black"][size="3"][color="#FF0000"]Easy Photo Recovery v6.7 Yapı 939[/color][/size][/font][/center][center][img]http://i.imgur.com/gmoZC.jpg[/img][/center][center][img]http://i.imgur.com/FXUyB.png[/img][/center][center][size="2"][quote][font="Arial Black"]Platform : Windows XP / Vista / 7
Boyut :5.22 MB
Tarama : kaspersky internet security 2011 / Temiz

[/font][center]Easy Photo Recovery - programı hızlı ve kolay yanlışlıkla silinen dijital fotoğraf kurtarmak için. Modern dijital cihazlar birçok kez kendi medya bilgilerinin üzerine yazmasını sağlar. Genellikle, önemli bilgileri yanlışlıkla silinen veya kaybolan edilebilir! Bu yazılım ile, dosya kaybı sizi tedirgin etmiyor.

Yazılım, dijital kameralar, zhesktie sürücüler, cep telefonları, gibi flaş kartların tüm türleri (CompactFlash CF, IBM mikro sürücü, MultiMedia (MMC), Secure Digital (SD ve Micro SD), gibi çeşitli medya dijital fotoğraf ve video kurtarır SONY Memory Stick ve diğerleri). Program bozuk ve biçimlendirilmiş medya veri kurtarır.

Easy Photo Recovery başka hiçbir program gibi kullanımı kolaydır. Uygulaması basit bir kullanıcı dostu arayüzü ve detaylı belgelerine sahiptir. Bir sihirbaz odaklı arayüzü Featuring - kullanıcı veri kurtarma çok aşamadan geçmektedir. Sadece birkaç fare tıklaması gerekiyor! Öncelikle klasör dosyaları geri yüklemek ve korumak istediğiniz dosyaları seçin. Ardından "Başlat" ve disk taraması kadar bekleyin. Bir süre sonra belirtilen klasöre kaydedilmiş tüm kayıp resimleri ve videoları.

Easy Photo Recovery, kullanıcıların geniş bir yelpazede için tasarlanmıştır. Eşsiz bir geri kazanım algoritması nedeniyle, programın aşıklar için yararlı sadece değil, aynı zamanda, profesyonel fotoğrafçılar olacaktır. Programı profesyonel bir görüntü biçimleri (Canon CRW, DCR Kodak, Minolta MRW, Nikon NEF, Fuji RAF, ve diğerleri) korur ve fotoğraf stüdyoları ve dijital fotoğraf baskı hizmetleri için vazgeçilmezdir.

Easy Photo Recovery Özellikleri:
Kurtarma • Yüksek olasılık
• dosya formatları çok sayıda destekler
• Çok Dilli (20 den fazla dilde)
• Önizleme resimleri
Herhangi bir depolama ortamından türünden • Kurtarma: NDD veya Flash kart
Bozuk veya biçimlendirilmiş medya • Kurtarma
Adım arayüz • Adım - 3 fare tıklaması ile görüntü restorasyonu!
[/center][/quote][/size][/center][center][img]http://i.imgur.com/7lgNT.png[/img][/center][center][code]http://letitbit.net/download/81263.8956d3b444fd97f58ded5a295b45/Easy_Photo_Recovery_6.7_Build_939_Portable.7z.html[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...