Jump to content

Media Monkey Gold 3.1.0 Portable


lontokyo
 Share

Recommended Posts

Media Monkey Gold 3.1.0 Portable

mediamonkeygold.jpg

MediaMonkey, müzik dosyalarınızı organize etmek, şarkı listesi oluşturmak, müzik dosyalarınızı dinlemek, cd'ye kaydetmek veya müzik formatları arasında dönüşüm yapmak için kullanabileceğiniz kolay bir program.

balksz1q.gif

http://rapidshare.com/files/231885866/MediaMonkey_3.1.0.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

MediaMonkey Gold v3.1.1.1261 Portable

15oibgi.jpg

MediaMonkey iPod kullanıcıları ve ciddi muzik koleksiyoncuları için bir muzik yöneticisi ve jukeboxı. CDleri, OGG, WMA, MPC, FLAC, APE, WAV ve MP3 audio dosyalarını katalog haline getiriyor. İnternet üzerindeki ücretsiz veritabanından kayıp Albüm Resimlerini, şarkı bilgilerini karşınıza getirip sizlere çok başarılı bir Tag editör kullanma imkanı sağlıyor. Aynı zamanda otomatik dosya ve klasör yeniden adlandırma özelliği ile müzik kütüphanenizi daha düzenli tutmanıza yardımcı oluyor.

İçerdiği CD ripper, CD/DVD yazıcısı, ses dosyası format dönüştürücüsü ile müziğinizi saklama ve yedekleme konusunda ihtiyacınız olan herşeyi bulabiliyorsunuz MediaMonkeyde. Manula ve ya otomatik playlist editörleri ile müzik mixleri yaratabiliceksiniz. Oynatıcının içerdiği eşsiz ses kontrol özelliği ile ses seviyesi herzaman aynı düzeyde tutuluyor şarkılardaki seviye farklı bile olsa. Winamp pluginlerini ve visualizationslarınıda destekleyen bu playerın yerine isterseniz MediaMonkey Winampı varsayılan player olarak ayarlamanızada izin veriyor.

Taşınabilir ses aygıtları ile de uyum gösteren yazılım bilgisayarınızdaki media arşivini iPod, Walkman Telefonlarını veya diğer taşınabilir cihazlarınızla senkronize etmenize olanak tanıyor. Gayet hızlı işlem yapabilen bu program ile artık müziğiniz ve arşivinizi yanınızda ******ürebiliceksiniz. iTunes telefon desteği, geliştirilmiş iPod ve MTP cihaz senkronizasyonu, ve FLAC desteğinin geliştirilmiştir.

http://rapidshare.com/files/273187003/MediaMonkey_Gold__v3.1.1.1261_portable.rar[/CODE]

Edited by lontokyo
Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...
  • 1 yıl yıl...
  • Editor

[center][b][font="Comic Sans MS"][size="4"][color="#ff0000"]MediaMonkey Gold[/color][/size][/font][font="Times New Roman"][size="4"] [color="#0000ff"]v4.0.3.1476 Portable[/color] 23 MB[/size][/font][/b][/center][center]
[/center][center][img]http://1.bp.blogspot.com/-FIc8pcn8gQg/TwRu5hjuocI/AAAAAAAAA4g/OtfvpWhRlfs/s320/mediamonkey+gold.jpg[/img][/center]
[code]http://www.mediafire.com/?ozg7mcz4ir7rt59[/code]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...