Jump to content

Portable Namo Web Editor V8.0.0.40


lontokyo

Recommended Posts

Portable Namo Web Editor v8.0.0.40

51cjFpevM+L._SS500_.jpg

Ödüllü Namo WebEditor tek bir pakette profesyonel görünüşlü bir web sitesinde kurmanız ve yönetmeniz için gereken tüm araçları size verir. Yeni başlayan ve ileri kullanıcılar Namo WebEditor’u tasarım ve komut dosyası şablonları, site kaynak yönetim özellikleri, entegre grafik özellikleri ve fazlasını değerlendireceklerdir.

Program stil olarak frontpage tarzı tasarıma olanak sağlamasına rağmen kesinlikle frontpage programından daha detaylı, kullanışlı ve kolaydır. Böylece asp, php, html ve benzeri web sayfalarının tasarımında rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca asp ve php gibi tasarım sırasında bilgisayara ek bir kaç program kurulmasını gerektiren sistemlerde, bu eklentilere gerek olmadan program ile tasarım yapabiliyoruz. Tabiki tasarladığımız sayfaları görüntülemek için muhakkak o eklentiler gereklidir.

Piyasada 2 milyondan fazla kullanıcısı bulunan bu program, site tasarımı, yönetimi ve internete gönderim desteği sayesinde diğer bu tarz programlardan büyük farkla ayrılmaktadır.

Site tasarlamasını ister kodlarla, isterseniz de görsel olarak hazırlayabilirsiniz. Şayet tasarladığınız kodlarda bir hata varsa bunu kod uyarıcı renklerinden kolayca anlayabiliyorsunuz.

Programın kendi içerisinde hazır template'ler (hazır site şablonları) de bulunduruyor. Eğer isterseniz bu şekil templateler veya namo içerisindeki bazı hazır kodları kullanarak kolay bir şekilde tasarım yapabilirsiniz.

Programın kendisi Site tasarımı dışında Web Canvas ve Web Utulities eklentileri ile siteleriniz üzerinde bulunan herhangi bir resim üzerinde mevcut olan yazıları tamamen kaldırmanıza veya değiştirmenize; ek bir programa ihtiyaç duymadan olanak sağlıyor.

Kısacası bu program ile A'dan Z'ye web tasarımı yapabilir, Görsel arayüzü ile web sitenizi HTML bilginiz olmasa da görerek oluşturabilirsiniz. Ayrıca program ile birlikte gelen hazır resimleri, tuşları, grafikleri, scriptleri (senaryo) , ve animasyonları da web sitenize ekleyebilirsiniz.

Anahtar özellikler; tam WYSIWYG çevre düzenlemesi, BLOG düzenlemesi ve ataması, etkili javascript aksiyonları ve olayları, veritabanı-sürme sayfaları için esnek sihirbaz, sürükle-bırak site yerleşimi, dinamik yönlendirme ozanları ve ağaçları, anında rapor jenerasyonu, entegre kaynak yönetimi, düzenlenebilir temalar, düzenlenebilir vektör grafik elemanları, görüntü rötuş ve manipülasyon araçları, görüntü dilimleyici, fotograf albumü yaratıcısını, içerir.

balksz1q.gif

http://rapidshare.com/files/201574010/Portable.Namo.Web.Editor.v8.0.0.40.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...