Jump to content

Comado.system.cleaner1.1.64946.38.


dryusufbal

Recommended Posts

screenshots_big_img1.gif

Comodo System Cleaner, Windows XP veya Vista işletim sistemine sahip bilgisayarları hızlandırmak ve daha güvenli hale getirmek için geliştirilmiş bir yazılımdır. Bir kaç tıklama ile işletim sisteminizin belirli ayarlarını değiştirebilir ve sisteminizi daha güvenli kılabilir aynı zamanda da disk temizleme, kayıt defteri temizleme araçları gibi sistem optimizasyon araçları ile sisteminizi hızlandırabilirsiniz.

Disk temizleme aracı bilgisayarınız sabit diskinde bulunan kopya, gereksiz ve temp dosyalarını silerek fazladan işlem yapılmadan bilgisayarınızın hızlı kalmasını sağlarken, kayıt defteri temizleme aracı kaldırılmış programlar ve hatalı dosyaların kayıt defterine bıraktığı izleri temizleyerek kayıt defterinizin sade ve düzgün kalmasını sağlar.

İnternet tarayıcınızın, anlık mesajlaşma programınızın ve Windows uygulamalarınızın arkalarında bıraktığı gereksiz dosyaları temizleyerek dosya kalabalığını önler ve sistemi hızlandırır.

homepage:system-cleaner.comodo.com

:)

http://eu2.download.comodo.com/csc/download/setups/CSC_Setup_1.1.64946.38_xp_vista_server2003_x32.exe

++++++++++++++++++++++++++++++++++TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Comodo System Cleaner 2.0.107697.4

adszobs.jpg

Comodo System Cleaner, sisteminizi daha temiz ve güvenli hale getirmek için araçlar içeren bir temizleme paket programı.

Sistem performansını optimize etme, disk alanını ve tüm sisteminin stabilitesini sağlamak için Registry Cleaner ve Disk Cleaner araçlarını içermektedir.

Bilgisayarınızın internet geçmişini, cache ve temp dosyalarını, anlık mesajlaşma ve windows uygulamalarının gereksiz dosyalarını da silerek sisteminizi temiz bir hale getirir. Folder Lock uygulamasıyla klasörleri kilitleyebilir, File Encryption ile dosyaları şifreleyebilir, ve Permanent File Wiper ile kalıcı silme işlemi yapabilir. Comodo System Cleaner size tam manasıyla bir temizleme sunuyor.

Test Ettim Sistemdeki Bütün Programları Teker Teker Tarayıp Bilinmeyen dll. uzantılıDosyaları Size Soruyor.. Optimize Konusunda Gerçekten Başarılı Bir Program..

:good:

(Available in 32 bit and 64 bit versions for XP and Vista and Windows 2003 server.)

http://rapidshare.com/files/271170331/CSC_SETUP_2.0.107697.4_xp_vista_server2003_win7.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...