Jump to content

Camfrog (camforg.com) Hakkında Tİb İdarİ Tedbİr!


KemalALKIN

Recommended Posts

5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuksal değerlendirme sonucunda;bu internet sitesi (camforg.com) hakkında Telekomünikasyon İletişim Bakanlığı'nın 14/05/2009 tarih ve 421.02.05.2009-140069 nolu kararı gereğince İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.

Bu akşam üstü girdim cf programına ve bağlantı sorunu linkine tıkladım ve bu yazıyı gördüm yani

(+18) görüntülü video chat programı camfrog hakkında tedbir alındı.

Her Yaştan kişinin kolayca üye olabildiği bu program artık gözetim altında ve yeni düzenlemeler yapmak zorunda yoksa tamamen engellenip kapanıcak.

Yorumlarınızı Bekliyorum.

Link to comment
Share on other sites

Bundan 7-8 Sene Önce Camfrog Chat Programları İçinde En İyisiydi... Çok Güzel Vakit Geçiriyordu İnsanlar... Ama Şimdi Suyu Çıktı... Bir Kanalın Owneriydim ve Tam 4 Aydır Girmiyorum Hastalık Gibi Birşey... Bırakamıyorsunuz...Camfrog Kullananlar Bilir Meşhur Bi Camfrog Şiiri Vardı...''Bir Bakmışsın Sabah Ezanı Okunuyor Apar Topar Yatarsın 1 Saat Uyursun ama yetmez uykusuz işe gidersin bir daha girmiycem dersin bi bakarsın işten dönmüşsün ve yine camfrogtasın''

+18 uygulaması ya tamamen kaldırılsın yada çok ağır bir üyelik tarifesi getirilsin...

Link to comment
Share on other sites

Doğru sölüyorsun ama popüler değil ülkemizde, Amerikada çok popüler vesaire...

Eminmisin kardeş? :) +18 olacakta türkler popüler olmayacak. valla 2-3 arkadaşımda rastladım adamlar bağımlı olmuşlar sabahlara kadar ayaktalar. Birinde +18 kanalları görmüştüm. Ben yabancı sanıyordum kanalı ama alayı türk ve işin acısı karşıda olur olmaz işler çevirenlerde türk. rezillik valla bu sefer iyi yapmış telekom. hatta erişimi hepten engellesin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...