Jump to content

Guiza Ucuza Gelmiş!


nuru

Recommended Posts

fft17_mf242190.Jpeg

Güiza ucuza gelmiş!

İspanya La Liga takımlarından Mallorca'nın, sezon başında Daniel Güiza'yı Fenerbahçe'ye transferinden 12 milyon 540 bin Avro kazandığı açıklandı..

Mallorca'nın geçen sezon yaptığı transferlere ilişkin gelir ve giderlerindeki şüpheler ve bazı iddiaların ortaya atılmasının ardından kulüp yönetim kurulunun, spor direktörü Nando Pons'un yaptığı transferler hakkında inceleme başlattığı ileri sürüldü.

İspanyol basını, Mallorca kulübünün geçen sezon başka kulüplere transfer ettiği futbolcularından elde ettiği gelirin olduğu kulüp belgesini yayınlarken, Güiza için Fenerbahçe'den alınan bonservis bedeli 12 milyon 540 bin Avro olarak gösterildi.

Marca gazetesi, Güiza'nın geçen sezon transferi için Mallorca'nın en az 15 milyon Avro'luk bir madde koydurmasına rağmen daha az bir paraya transfer olduğunun kulüp içerisinde konuşulduğunu yazdı.

İspanyol futbolcunun eski sevgilisi ve geçmişte menajeri olan Nuria Bermudez'in geçen 19 Şubat tarihinde bir İspanyol televizyonuna açıklamasında, ''Güiza, transferinin esas karşılığı olan yüzdenin hakkına sahip olmadı, bunu belgeleriyle de gösterebilirim'' dediği de anımsatıldı.

Güiza dışında sezon başında Mallorca'dan Villarreal'e giden İbagaza'nın transferinde de bonservis bedelinde farklı fiyatların ödendiği iddia edildi.

Mallorca kulübünün İbagaza için en az 1.5 milyon Avro'luk şart koyduğu, transferin ise 3 milyon 579 bin 996 Avro'ya gerçekleştiği açıklanarak, bazı kişilerin transferde 4 milyon 40 bin Avro ödendiğini iddia ettiği kaydedildi.

Kaynak:Milliyet

Link to comment
Share on other sites

Evet ya ucuza geldi.. Lugano ondan çok gol attı nerdeyse ya.. Dangalak Guiza'yı niye aldık bilmiyorum. Gol kralı oldu bi sezon.. Hemen git yapış. Ne kada düz mantık bizim yakım..

Link to comment
Share on other sites

Wmismail ben guizanın forvetliğinden şüphe etmiyorum.He Aragones hoca değil de ona da karşıyım.Ama ben herşeyi bilirim edasında futbolculara teknik direktörden çok nutuk çeken bir başkanın varsa o zaman orada dur.İnsanda ne şevk kalır ne başka bişi.Guizanın Türk futboluna ya ısınamadığı yada oynamak istemediği kanaatindeyim...

Ayrıca Guiza ucuza patladıysa Kayseri Kadir Has Stadı beleşe gelmiş :D Çünkü

Guizanın bonservisi + yıllık parası = Kadir Has Stadının Yapım Parası = 35 milyon dollar.

Link to comment
Share on other sites

bence aragones iyi hoca. Adam bebek bakıcılığına gelmedi, takım meydana getirmeye geldi. disiplinli,presli,pas yapan iyi bir takım. guizada son maçlarda gerçek kimliğini bulmaya başladı. Tek sorun Alexin bu takımı bozması. Alex senelerimize mal oldu. Hodjonk, anelka,tuncay bunlar hep alex yüzünden gitti. şimdi aragones sonrada Aziz Başkanı gönderecek. Alex ten bir an önce kurtulması gerek Fenerbahçenin. Yoksa takım olamayacak. ligde güzel güzel yendiğimiz beşiktaş, kupa maçında rezil olduğumuz bir beşiktaş. Fark Alexin oynuyor oluşunda gizli.

Link to comment
Share on other sites

@blackman12 sen aziz yıldırımın gitmesini çok istiyorsun herhalde gerçi bana görede oda devrini doldurdu ve 10 sene içerisinde çokda büyül bir başarı sağlamadı en son başarısıda takımı bu hale getirmek oldu zoru başardı gerçekten okadar para ve imkan ile takımın düştüğü hale bakın :D ama malesef 3 sene daha aynı mantık ile düşünen bir başkanımız olacak yıldız diye emekli olan futbolcuları getirip milyon dolarlar vericek aynı paranın çeyreğine çok daha başarılı olabilecek Türk oyuncularında yüzüne bile bakılmayacak.

gs-- barosu aldı gol kralı yaptı ki adam okadar da iyi oynamıyodu gelmeden önce

fb- ispanya gol kralı aldı adam luganoyu bile geçemedi :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...