Jump to content

Windows 7 Xls Dosya Acma Sorunu


ksf

Recommended Posts

problemime şöyle baslayaım. windows 7 i kurduktan sonra office 2007 i de kurdum. Sıradan bir word dosyasının dahi acılması esnasında office yapılandırılıyor şeklinde bir ekran gelip uzunca bir süre kalıyor, bir dosyanız eksik deyip hata mesajı veriyor ve sonrasında acılıyordu. (bu süre en az 2o sn). masaüstündeki xls uzantılı dosyayı çift tıkaldıgımda direkt acmadı ve birlikte ac penceresi geldi. Excel in yolunu gösterip birlikte açmasına calıştım fakat gösterdigim yol program listesinde görünmedi, varsayılan program olarak bearshare duruyordu ve onu aldı. office 2007 yi kaldırdım, office 2003 ü kurdum ve benzer xls dosyalrını okumadaki problem devam etti. Bu sefer de dreamwear ile acmaya basladı. Analmadıgım kısmı xp deki gibi birlikte ac penceresi gelmişken excel i gösterdigimde calıştırılacak programlar arasına excel i eklememiş olmasıdır. O yuzden listede ilk secili program varsayılan oalrak atanıyor.

Bu ilginç problem için yardımlarınızı bekliyorum :))

Link to comment
Share on other sites

Office 2007 kurarken hatalı eksik kurulmus oyüzden office programından herhangi bitanesini actıgın taktirde yapılandırma hatası alırsın office 2007 kaldır yeniden kurmayı dene saygılar..

Link to comment
Share on other sites

Tabi sorun cözülecek cünkü kurarken cıkardıgı dizinleri office kimi ya tam yerine yükleyemiyor yada cıkartırkn dosyalrı office tam cıkaramıyor sorunun cözüldü ise sevindim kolay gele.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...