Jump to content

Oyuncular C.ronaldo'ya Tepkili


nuru

Recommended Posts

77227_1_090511123819.jpg

Kıdemli Manchester oyuncuları Cristiano Ronaldo'ya tepkili.. Oyuncular, Ronaldo'nun aptal ve uygunsuz şekilde davranmayı bırakması gerektiğini söylediler.

Bazı takım arkadaşları, oyundan alınırken Ferguson'a yaptığı saygısız hareketten ötürü Ronaldo'ya kızgınlar.

ARKADAŞLARI TEPKİLİ

Kulüpten gelen bilgide hoşnutsuzluğun arttığı söylendi.

Çünkü, bu oyuncuların çoğu Alex Ferguson'la yetişti ve ona karşı saygısızlık yapılması görmeye alışık oldukları bir durum değil. Portekizli oyuncu, oyundan çıkarken kendisine verilen eşofmanı sert bir şekilde yere fırlatmış ve ağzından kötü kelimeler çıkmıştı. Ronaldo takım arkadaşları tarafından uyarıldı. Soyunma odasına indiğinde tepkiyle karşılaşan oyuncuya patrona böyle hareketlerde bulunmamasını ve onu sakinleştirmesi konusunda telkinde bulunuldu.

HATASINI KABUL ETTİ YÜZÜ KIZARDI

Ronaldo her ne kadar kendisini savunmaya çalışsa da sonunda yanlış yaptığını kabul etti. Yıldız oyuncunun, stadı terkederken, yüzünde sinirden çok utanç ifadesi vardı.

Ferguson, Ronaldo'nun hareketinden sonra sert bir tavır takınmadı. Ancak "ne halin varsa gör" minvalinde bir tepki verdiği bildirildi.

ŞAMPİYONLUĞA RAMAK KALDI AMA...

Bugün merakla beklenen olaylardan birisi de Alex Ferguson'un Portekizli oyuncuyu Wigan'a karşı ilk 11'de oynatıp oynatmayacağı.

Manchester'ın şampiyonluğa uzanmak için sadece 4 puana ihtiyacı var.

MADRİD'İN ASTRONOMİK TEKLİFİ MANCHESTER'I YORUYOR

Fakat Ronaldo'nun bu tepkisi Real Madrid'le analaşacağı dedikodularını tekrar alevlendirdi.

Manchester Real Madrid Başkanı Perez'in ısrarlı baskılarından yorulmaya başladı. Madrid Başkanı, Ronaldo için 80 milyon poundu gözden çıkarmış durumda.

of prospective president Florentine Perez. Ronaldo'ya da 5 sene için toplam 120 milyon pound teklif etti.

Link to comment
Share on other sites

Yine herşeye rağmen adam görevini yapıyor.Eğer c.ronaldo'suz daha iyi olacaksa bu takım hiç düşünmeden yollarım bu adamı yada aklını başına alması için ceza veririm.

Bizim oyuncuların eksiği yok fazlası var.Sinir gurur vede @eke58 arkadaşımızın dediği gibi ve bencede en önemlisi olan havalı olmaları.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...