Jump to content

Windows Xp Media Center Internet Explorer 8 Türkçe


katipoglu

Recommended Posts

öncelikle konu buraya açılır mı bilmem ama bi sorunum vardı sorun şu benim hp pavillion dv9000 serisi bi laptop ım var işletim sistemim windows xp media center güncelleme yaptım internet explorer 6 dan internet explorer 7 ye , yalnız ingilizce oldugundan türkçeleştirmek için internet explorer 7 mui paketini yüklemiştim şimdi de internet explorer 8 e güncelledim fakat internet explorer 8 mui paketini bulamıyorum arkadaslar ingilizce de kullanmak istemiyorum bana bu paketi bulabilirmisiniz ? yada baska şekilde yardımcı olabilirmisiniz ? rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar dilerim saygılarımla ..

Link to comment
Share on other sites

Ben Microsoft ile görüştüm bu konuyu, aynı sıkıntı bendede var; şu an Türkçe yaması yok. Ancak siteyi takip etmemi yayınlayacaklarını söylediler.

arkadasım peki ne yapacağım şimdi hiç mi bi çaresi yok bu durumun ??

Link to comment
Share on other sites

Internet Explorer 8 RC 1 Türkçe, XP Uyumlu

imgyw0.jpg

Boyut : 12 MB

Dil : Türkçe

Sürüm : 8.0.6001.18372

MD5 : 66CBDC6BC17A5D951F57CA4979E5EADB

Not: Yüklemeden önce sistem yedeği almanı tavsiye ederim. DENENMEMİŞTİR!

http://rapidshare.com/files/189841966/Internet.Explorer.8.RC1.TR.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

arkadaslar ben windows xp media center kullanıyorum internet explorer 7 için internet explorer mui paketini bulmuştum şimdi internet explorer 8 kullanıyorum internet explorer 8 için multilanguage paketi bulamazmısınız ya da bir yaması yok mu türkçeleştirmek için ????

Link to comment
Share on other sites

KİMSE İLGİLENMEYECEK Mİ ? YARDIMCI OLURMUSUNUZ ? arkadaslar ben windows xp media center kullanıyorum internet explorer 7 için internet explorer mui paketini bulmuştum şimdi internet explorer 8 kullanıyorum internet explorer 8 için multilanguage paketi bulamazmısınız ya da bir yaması yok mu türkçeleştirmek için ?

Link to comment
Share on other sites

aslında ie8 neden bu kadar çok kullanmakta ısarar ediyosun bilemiyorum ie7 den pek fazla bir performans göremedim bence en iyisi alternatif tarayıcılardan firefox veya opera deneyebilirsin bunların türkçe sürümleri mevcut tncde bulabilirsin ve daha hızlı olur ie8den bu tarayıcılar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...