Jump to content

East Imperial Magic Fat Recovery 3.8 (x64) Multilingual


artae
 Share

Recommended Posts


0f-Ut6-F6-QY4-Dq-Cfk0-UWkg-C0-PDr3nc3o-Vh.jpg
Windows (x64) | Languages: Multilingual | File size: 46.2 MB

Designed to handle corrupted FAT/FAT16/FAT32 volumes, the tool is perfect for extracting information from formatted, corrupted and inaccessible memory cards, USB flash drives, external storage devices and hard drives formatted with the FAT file system.

Working with FAT/FAT16/FAT32 media, Magic FAT Recovery is perfect for recovering information from memory cards, USB flash drives, external disks and other media formatted with a variation of the FAT system. The tool can recover all types of files from formatted, damaged, unreadable and deleted FAT volumes.

Features and Benefits Magic FAT Recovery
Magic FAT Recovery is designed to recover information from hard drives, USB drives, flash and memory cards bearing the FAT/FAT32 file system. The tool can unerase deleted files and rebuild damaged disks to their original state by restoring the original file and folder structure.

Undelete Files and Recover Data
- Undeletes files from healthy, formatted, damaged and inaccessible FAT/FAT32 partitions;
- Quick scan mode recovers files in minutes;
- In-depth recovery with content-aware analysis.

System Requirements
Supporting all 32-bit and 64-bit versions of Windows and all versions and revisions of FAT and NTFS file systems, Magic Data Recovery Pack can recover data from disks, partitions and memory cards formatted with FAT12/16/32, NTFS (NT4) and NTFS5 (2000, XP, Vista, and Windows 7, 8, 10).

What's new
official site does not provide any info about changes in this version

HOMEPAGE
https://www.magicuneraser.com

DOWNLOAD
(Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


http://nitroflare.com/view/75602A4A5F4500D/5vrqz.East.Imperial.Magic.FAT.Recovery.3.8.x64.Multilingual.rar



https://rapidgator.net/file/0c121f7ff444df7b4d669d76e64035df/5vrqz.East.Imperial.Magic.FAT.Recovery.3.8.x64.Multilingual.rar


Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By _2024_
      Disk Drill Enterprise 5.6.912.0 (x64) Multilingual

      Disk Drill Enterprise 5.6.912.0 (x64) Multilingual
      Disk Drill Enterprise 2024 Tam Kalıcı İndirin Silinen dosyaları kurtarmak için gelişmiş dosya kurtarma programı. Derin Tarama, AI algoritmasının en son sürümü tarafından ücretsiz olarak desteklenmektedir.
      Disk Drill Enterprise nedir?
      Disk Drill Enterprise, silinen dosyaları kurtarmak için gelişmiş bir dosya kurtarma yazılımıdır. Bu, NTFS, FAT32, EXT, HFS+ ve diğer birçok dosya sistemini okuyan çoklu veri kurtarma algoritmaları tarafından desteklenmektedir. Bu yazılım kullanılarak belirsiz dosya türlerine bile erişilebilir. Her tür hafıza kartı ve USB sürücü dahil olmak üzere sistem disklerinde ve harici aygıtlarda kaybolan verileri kurtarmanıza olanak tanır. Bir bilgisayara bağlanabiliyorsanız, kaybolan verilerinizi bulabilirsiniz. Kullanıcı dostu kullanıcı arayüzü, kaybolan dosyaları kurtarmayı kolaylaştırır. Ek olarak, herhangi bir zamanda taramayı başlatmak ve durdurmak için bir duraklatma ve devam ettirme özelliğine sahiptir. Büyük sürücüler için uygundur ve ayrıca daha karmaşık durumlar için Hızlı Tarama ve Derin Tarama dahil olmak üzere çeşitli gelişmiş kurtarma algoritmalarına sahiptir. Kısacası, bilgisayarınıza bağlı bir sabit sürücü veya başka bir depolama aygıtında bulunan bir veri kurtarma ve veri yönetimi yazılımıdır. Bu program CleverFiles tarafından geliştirilmiştir ve kaybolan veya silinen verilerin kurtarılmasına yardımcı olmak için en son teknolojiyi kullanır.
      Program Yetenekleri:
      Verileri Kurtar: Silinen, kaybolan veya biçimlendirilmiş dosyaları kurtarabilir. Harici Bellekten Kurtarma: Sabit sürücülerden, SSD'den, USB'den veri kurtarma desteği, SD kartlar ve diğer depolama aygıtları Derin Tarama: Kalan verileri bulmak için belleğin derinliklerinde bir tarama yapılır. Biçimlendirmeden Kurtarma: Bir bölümü biçimlendirdikten veya sildikten sonra verilerin kurtarılmasına yardımcı olur. Yedeklemeleri ayarlayın: Veri kaybını önlemek için yedeklenebilir. Güvenlik Ayarları: Geri yüklenmekte olan belleğin üzerine yazmayı önlemeye yardımcı olan bir seçenek vardır. Dosyayı Önizle: Kurtarma seçimine yardımcı olmak için bir dosya önizleme işlevine sahiptir. Disk Drill Kurumsal Özellikleri
      Veri Kurtarma: Disk Drill, fotoğraflar, videolar, belgeler, arşivler vb. dahil olmak üzere 400'den fazla dosya formatını kurtarabilir. Hızlı ve Derin Tarama: Kayıp verileri bulmak ve kurtarmak için kısa ve derin tarama algoritmaları kullanır. Hızlı Tarama daha hızlıdır ve yakın zamanda silinen dosyalar için daha uygundur, Derin Tarama ise dosyaları biçimlendirilmiş sürücülerden veya bir sistem çökmesinden sonra kurtarabilen daha kapsamlı bir işlemdir. Bölüm Kurtarma: Disk Drill, kaybolmuş veya yanlışlıkla silinmiş olabilecek tüm bölümleri kurtarabilir. Kurtarma Kasası: Bu özellik, silinen dosyaları ve meta verilerini kaydederek onları kurtarmayı kolaylaştırır. Garantili Kurtarma: Başarılı veri kurtarma şansını artırmak için Kurtarma Kasası ve diğer mekanizmalarla ek koruma sunar. Tüm Dosya Sistemleri ve Sürücü Türleri: Disk Drill, HFS+, FAT32 ve NTFS dahil olmak üzere çeşitli dosya sistemlerini destekler. Ayrıca sabit sürücüler, SSD'ler, USB sürücüler ve hafıza kartları gibi birden çok depolama aygıtıyla da uyumludur. Taramaları Duraklatma ve Devam Ettirme: Kullanıcılar tarama işlemini istedikleri zaman duraklatabilir ve devam ettirebilir, bu da kurtarma işleminde daha fazla esneklik sağlar. Kurtarma Öncesi Önizleme: Disk Drill, kullanıcıların kurtarma işlemini başlatmadan önce kurtarılabilir dosyaları önizlemesine olanak tanır. Kullanıcı Dostu Arayüz: Yazılım, sezgisel bir arayüzle tasarlanmıştır ve bu da onu farklı düzeylerde teknik uzmanlığa sahip kullanıcılar için erişilebilir kılar. S.M.A.R.T. İzleme: Disk Drill, disklerinizin sağlığını izleyebilir ve S.M.A.R.T. (Kendi Kendini İzleme, Analiz ve Raporlama Teknolojisi) kullanarak olası sorunları size bildirebilir.  

       
      Sistem Gereksinimleri
      İşletim Sistemi : Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11 (64 bit – tüm sürümler) RAM : 2 GB (4 GB önerilir) Sabit Disk Alanı : 200 MB veya daha fazla  
      Home Page
      https://www.cleverfiles.com/tr/data-recovery-software.html
       
      Windows için Disk Drill ile Dosyalarınızı Kurtarın
      Karmaşık görünebilir, ama aslında değildir. Windows için Disk Drill ile verileriniz dakikalar içerisinde geri getirilebilir. Windows PC'nize bağlayacağınız herhangi bir depolama aygıtı, ücretsiz veri kurtarma programımızla taranabilir. Hızlı, uygun ve güvenilir dosya kurtarmayı garanti ediyoruz.
       
      Kapsamlı Veri Kurtarma
      Veri kaybolmasına sebep olan birçok muhtemelen durum bulunmaktadır. Windows için Disk Drill, her durumda son derece kullanışlıdır: Geri Dönüşüm Kutusu'nun yanlışlıkla boşaltılması, virüs saldırısı, güç problemi, bölüm hasarı, hatalı önyükleme ve daha fazlası.
      Bir kere yüklendiğinde, Disk Drill kayıp veri için tarama başlatır ve kurtarılabilir verileri ayıklar veya bozulmadan kurtarılabilecek kayıp bölümleri keşfeder. Sürücünün yüzeyindeki bozuk sektörleri bulan akıllı algılama ile, veri kurtarma şansınızı arttırırsınız.

       
      Hızlı & Derin Tarama
      Veriniz sadece birkaç dakika önce mi kayboldu? Windows'ta, eğer elinizi çabuk tutarsanız, Hızlı Tarama ile veriyi kurtarma şansınız oldukça yüksektir. Genellikle bir dosya silindiğinde, kaldırılmış olarak işaretlenen sadece adıdır. İçerik ise hala sürüce bir yerlerde durmaktadır. Hızlı Tarama, yeni silinen öğelerin bir listesini saniyeler içinde önünüze getirir.
      Disk Drill, daha derin bir araştırma da yapabilir. Derin Tarama, kayıp dosyaları yeniden yapılandırır ve ikili yapılarına bağlı kalarak o dosyaları size geri getirir. Disk Drill'in Derin Tarama modülü, 200'den fazla dosya türünü tanıyabilmektedir.
       

      Korunan Veriyi Geri Getir
      Ayrıca Disk Drill ile dosyalarınız da korunur. Henüz herhangi bir dosya kaybetmemiş olsanız bile Kurtarma Kasası'nı etkinleştirin. Her bir dosyanın ve klasörün bir kopyasını bilgisayarınızda saklayarak, dosyalarınızın hatalı silmelere karşı korunmasını sağlayacaktır.
      Bir veri tabanı var oldukça, herhangi bir silinmiş diziniz ya da dosyanın kurtarılması birkaç saniyelik bir iştir. Tüm orijinal file meta-dataları korunur. Unutmayın, Kurtarma Kasası'nı kullanmak için, önce veri korumayı etkinleştirmeniz gerekir.
       
       
      Windows'ta USB flaş sürücüden (kalem sürücüsü) dosya kurtarmanın yolları
      https://www.cleverfiles.com/tr/usb-flash-drive-recovery.html
       
      Daha Fazla Veri Kurtarma İpucu
      Hatalı bir sürücüyü bir disk görüntüsüne yedekleme Mac OS X'de biçimlendirilmiş bir sürücüden nasıl veri kurtarılır Silinen Dosyalar Nasıl Kurtarılır? Mac'te, silinmiş PPT ve PPTX sunularını kurtarma Silinen e-postaları kurtarmak mümkün mü? Mac'te kaydedilmemiş Word & Excel belgeler nasıl kurtarılır Mac disk nasıl temizlenir Disk Drill Windows vs Mac Tüm veri kurtarma hikayeleri
       
      Silinen Dosyaları Kurtarma İçin Tek İhtiyacınız
      Disk Drill'i kurun ve tam kontrollü veri kurtarma ve koruma ihtiyaçlarınızı tek seferde halledin. İster kayıp dokümanları, isterseniz de video, müzik ve fotoğrafları kurtarmanız gereksiz, Windows için Disk Drill hepsini sizin için yapar. Şansınızı arttırmak ve kurtarma sürecini uygun yürütmek için, ekstra araçlar sunmaktadır.
      Kurtarma Seçenekleri Korunan Veriyi Geri Getirme, Hızlı Tarama ve Derin Tarama gibi birçok kurtarma algoritması bulunmaktadır.
      Kurtarma Kasası Disk Drill ayrıca verilerinizi, gelecekteki potansiyel kayıplardan da korur. Korumaya bugün başlayın!
      ISO/DMG Yedekleme Arızalı sürücüden bir birimin ya da bölümün yedeğini alın ve silinen dosyaları kurtarın.
      Tarama Durdurma & Devam Etme Büyük sürücüleri taramak biraz zaman alabilir. Gerek duyduğunuzda veri kurtarma taramasını durdurup, devam edebilirsiniz.
      Hafıza Kartı Kurtarma Kötü bir kamera kartınız ya da bir aygıtınız mı var? Eğer aygıtı PC'nize bağlayabilirsiniz, Disk Drill taramayı gerçekleştirecektir.
      Bölüm Kurtarma Veriniz hala orada duruyor, ancak bölüm kaybolmuş olabilir. Eski bölümü geri getirin.
      Son sürüm: Windows. için Disk Drill 5.5
      Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 çalışır
      Evrensel Veri Kurtarma Programı
      Birçok durumda, kayıp veriler çok değerli olanlardır, onlardan vazgeçmek zordur. Disk Drill, tüm depolama aygıtlarından silinmiş verileri kurtarabilir. Bunlara, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, dahili ve harici harddiskler, hafıza kartları ve çok daha fazlası dahildir. Eğer bilgisayarınızın, cihazın hafızasına doğrudan erişimi varsa, Disk Drill kayıp veriler için cihazı tarayabilir. Gerekli kurtarma metodu konusunda endişelenmenize gerek yok, Disk Drill otomatik olarak seçecektir. Şunlardan veri kurtarabiliriz...
        Dizüstü bilgisayarlar ve masaüstü bilgisayarlar   Dijital kameralar   Tüm harddiskler   USB Flaş sürücüler   Tüm hafıza kartları   Yığın bellek modundaki cihazlar  
       
      Disk Drill Enterprise is software that allows you to recover files from hard drives and USB devices, external hard drives, memory cards, iPhone and iPad, drive formats like NTFS, FAT, exFAT, HFS + Mac drive, EXT2/3/4. The software provides fast scan and deep scan mode, depending on the user's needs, to save time and achieve the highest efficiency.
      Features of Disk Drill Enterprise
      Users simply need one click to activate Disk Drill. Support to scan the entire drive and rejoin lost data. By scanning deep into the system, Disk Drill can even scan drives with damaged or missing file systems. Back up partitions to DMG files and support saving them on a new drive. Support to recover deleted data by activating Recovery Vault. Support to recover lost or deleted FAT or NTFS partitions. Disk Drill supports scanning memory cards if you find that they are having problems (like can't access SD card, flash, XD...). Disk Drill will help you locate and recover lost partitions while preserving the data inside.  
      Exe - Hash
      CRC32: 90E9D6A3
      MD5: E1194B21CBBE37B14F5FA795FA84F79D
      SHA-1: 99775463D2D60E05521FC54B2E588AC27658D4CB
      Size: 31.9 MB
       
      Download TEAM-Full
      https://mir.cr/AHRSLBKW
    • By _2024_
      Recovery Programs EaseUS Data Recovery Wizardv16.2.0.20230703 Technician 7thShare Data Recovery6.6.6.8 9DataRecovery All in One Data Recovery2.2 Active Data Studiov22.0.0 Active File Recoveryv22.0.8 Active Partition RecoveryUltimate 21.0.2 Active UNDELETEUltimate 19.0.0 Aidfile Recovery Software3.7.4.4 Aiseesoft Data Recoveryv1.8.6(64Bit) AnyMP4 Data Recoveryv1.3.6 Auslogics File RecoveryProfessional v10.3.0.1 Coolmuster Android SMS + Contacts Recovery4.5.43 Coolmuster Lab Fone for Android5.2.47 Disk DrillProfessional 4.4.606.0(64Bit) Disk DrillEnterprise v5.4.843.0(64Bit) DiskGeniusProfessional v5.4.5.1412 DM Disk Editor and Data Recovery Free (DMDE)v4.0.0.800(32Bit) Do Your Data Recovery7.7 Professional Technician Enterprise AdvancedPE(32Bit) Do Your Data Recovery7.7 Professional Technician Enterprise AdvancedPE(64Bit) FonePaw Android Data Recoveryv3.1.0 Free Undelete2.1.36867.1 GetDataBack FAT4.21 Glarysoft File RecoveryPro 1.7.0.9 Hetman Data Recovery Packv4.2 iCare Data RecoveryPro v9.0.0.1 iFinD Data Recovery5.7 iSumsoft Password Refixer BundleUltimate 3.1.1 iTop Data RecoveryPro v3.2.0.344 LC Technology RescuePRO SSD7.0.1.1 LPR Lost Password Recovery1.0.5.0 Magic Data RecoveryPack 3.7 Magoshare Data Recoveryv4.5(64Bit) Magoshare Data Recoveryv4.5(32Bit) MiniTool Power Data RecoveryBusiness Technician v11.6 WinPE MiniTool Power Data Recovery Allv11.8(32Bit) MiniTool Power Data Recovery Allv11.8(64Bit) MobiKin Doctor for Androidv4.2.55 Ntfs Fat Data Recovery1.0 Password Recovery Bundle2019 Enterprise 5.2 R-Studiov9.3 Build 191268 Recover My FilesPro v6.3.2.2552 Recover My FilesPro v6.3.2.2552(64Bit) RecuvaProfessional Business Technician v1.53.2095 RS Data Recoveryv4.2 Stellar Data RecoveryProfessional v11.0.0.3 SysInfoTools Windows Data Recoveryv1.0 Tenorshare UltData iOS9.4.9.3 Wise Data RecoveryPro v6.1.6.498 Wondershare Recoveritv11.0.0.13(64Bit) DOWNLOAD FULL
       
       
    • By qxqx
      Lazesoft Recovery Suite Unlimited Edition v4.7.3 Multilingual TEAM-Full

      Lazesoft Recovery Suite Unlimited Edition v4.7.3 Multilingual TEAM-Full
      Trusted by millions and endorsed by experts, Lazesoft Recovery Suite offers a comprehensive solution for data recovery and system repair in situations where Windows cannot start normally. With the ability to create bootable rescue CD or USB disks, users can seamlessly recover data, reset passwords, repair Windows systems, and clone or restore hard drives across any computer.
      Lazesoft Recovery Suite focuses on four key areas: password recovery, data recovery, disk imaging and cloning, and Windows recovery. It empowers users to easily recover forgotten Windows passwords and retrieve CD keys, recover lost files or data from various storage media, create backups of entire hard drives or partitions for restoration purposes, and repair Windows booting and crash issues caused by viruses or corrupted system files. With its user-friendly interface and powerful features, Lazesoft Recovery Suite provides a reliable solution for easily and efficiently handling data loss and system failures.
      Key Features of Lazesoft Recovery Suite:
      Password Recovery: Easily recover Windows passwords and retrieve CD keys. Data Recovery: Effortlessly recover lost files or data from hard disks, memory cards, or flash drives. Disk Image & Clone: Backup entire hard drives or partitions for system restoration or disk replacement. Windows Recovery: Repair Windows booting and crash problems caused by viruses or corrupted system files.
      https://www.mirrored.to/files/0EWN5Z3C/Lazesoft_Recovery_Suite_Unlimited_Edition_v4.7.3_TEAM-Full.zip_links
       
       
       
       
    • By karadurak
      Km Boot & PE v3 (X86 X64) 


      Km Boot içerik olarak güncellenmiştir. grub4dos ve grub2 görsel olarak aynıdır fakat zaman içerisinde farklı güncellemeler alarak yeni bir görünüme kavuşacaktır. 
      Grub4dos özel araçlar ile düzenlenip hızlandırılmıştır. Kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi almak için KMPE konusunu ziyaret ediniz.
       
      ------------------------------------------------
      Km Boot & PE v3 (X86 X64) 2020.09.01
      https://bit.ly/3Kp1GP6
       
      Iso Boyutu: 10,7 GB (11.570.769.920 bayt)
      Sistem gereksinimleri:
      CD / DVD sürücüsü veya USB'den önyükleme yapabilen PC.
      ------------------------------------------------
       
      USB Sürücüye Kurulum: 
      Programlar: 
      Klasör Yapısı ve Kullanım:
        _ISO klasörü: Herhangi bir sürücünün ana dizinde _iso klasörü var ise windows isolarınızı 78-setup uygulaması otomatik olarak görür.  Hem Win Managerdan hemde KMPE den 78-setup a ulaşabilirsiniz. 78-setup'un kurulum imajlarını arayacağı klasörü değiştirebilirsiniz.  win manager için "_WIN\78SETUP.CFG" dosyası KMPE için "KMPE\_WIN\78SETUP.CFG" dosyasını notepad ile düzenleyiniz.     _WIN Klasörü: Herhangi bir sürücünün ana dizinde _win klasörü var ise windows imajlarınızı (wim,esd,swm) klasör konumuna atıp win managerden otomatik kurulum yapabilirsiniz. (örneğin:_WIN\1064\install.wim) Win manager menüsüne hem multiboot ana menüsünden hem de KMPE içerisinden ulaşabilirsiniz. Win managerin kurulum klasörünü, menüdeki programları ya da düzenini değiştirebilirsiniz.  Win Manager için "_WIN\MBOOTMGR_1064.wcs"  KMPE için "KMPE\_WIN\MBOOTMGR_1064.wcs" dosyalarını notepad düzenleyiniz. İnstall.wim/esd öğesinin yanında bir yanıt dosyası ( * unattend.xml ) ve/veya $OEM$ klasörü varsa , Windows'u iki şekilde yükleyebilirsiniz:
      Manual Kurulum => ( unattend.xml yanıt dosyası ve/veya $OEM$ klasörü yok sayılır ve kuruluma  kaldığı yerden devam eder.)
      Otomatik Kurulum => (  unattend.xml yanıt dosyası ve/veya $OEM$ klasörü alınır  ve  kuruluma  kaldığı yerden devam eder. ) Sistemde otomatik etkinleştirme özelligi de vardır (yalnızca Windows'u Otomatik kurulum modunda yüklerken ( $OEM$ klasörü kullanılır ) Kullanılan etkinleştirme yöntemleri: Windows Loader 2.2.2 by Daz, Ratiborus'tan KMS etkinleştiricisi , HWID Yöntemi (Dijital Lisans)   EFI Klasörü: Multiboot, EFI/UEFI modunda yükleme desteği içeriyor.   EFI-x64 menüsü: grub2 modunda açılır. rEFind menü ile değiştirmek için EFI klasöründeki CMD dosyalarını kullanınız. EFI-x32 menüsü:  rEFind menü ile açılır. NOT: EFI/UEFI modunda önyükleme yapmak için, flash sürücünüzdeki EFI klasörünün bulunduğu bölüm FAT32 formatında olmalı ve PC niz UEFI önyüklemesini desteklemelidir.   BOOT Klasörü: Grub4dos ve Grub2 için menü dosyalarının bulunduğu ayrıca starsetup ve winmanager gibi sistemlerin başlangıç dosyalarının yer aldığı bölümdür. \BOOT\grub klasöründen menü dosyalarını notepad ile düzenleyebilirsiniz. KMPE Klasörü: KMPE montaj klasörüdür. Ayrıntı için sayfayı ziyaret ediniz. https://www.tnctr.com/topic/658892-kmpe-xp-8-10-x86x64-nativex86-2020_02_12/   ÖNEMLİ BİLGİLER !!!:   Koleksiyonda birçok program için "ilaç" uygulandı . Bu nedenle, antivirüslerin yanlış uyarılarından kaçınmak için, dağıtımı indirirken bunları kapatmanız veya dağıtım klasörünü antivirüsünüzün hariç tutulanlarına eklemeniz önerilir. Ek Görüntüler: 
           
    • By qxqx
      Hetman Partition Recovery v4.4 Multilingual

      Hetman Partition Recovery v4.4 Multilingual
      Hetman Partition Recovery is designed to reliably recover information and fix all types of issues with healthy, damaged, corrupted, formatted and inaccessible hard drives. This hard drive data recovery software offers a complete, all-in-one solution to take care of typical problems you’re your computer’s storage. The This hard drive data recovery software will help you recover lost and deleted files, recover missing documents, photos, audio and video files.
      In addition, Hetman Partition Recovery comes with a comprehensive set of tools to fix corrupted volumes, recover deleted partitions, unformat formatted disks, and repair all types of damage to your disk system structures.
      Hetman Partition Recovery can recover partition tables and MBR records, FAT and NTFS file systems complete with alternative data streams, recovering the entire hard drive complete with all volumes, files and original folder structure. All 32-bit and 64-bit versions of Windows are supported.
      Key features
      – Recover all types of deleted files including documents, compressed archives, photos, music and videos;
      – Recover files and folders from formatted, repartitioned, corrupted and inaccessible disks;
      – Unformat formatted partitions and restore original volumes from repartitioned hard drives;
      – Fix corrupted file systems, partition tables, master boot records (MBR) and other system information;
      – Recover files and folders from built-in and external hard disks, USB flash drives, and all types of memory cards.
      Home Page
      https://hetmanrecovery.com/
      Hetman Partition Recovery v4.4 Multilingual TEAM-Full.exe (35.34 MB)
      http://ul.to/i8no81vz
      https://mirrorace.org/m/4uL6f
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...