Jump to content

Upload Yapamıyorum


cell-cuq

Recommended Posts

ardakaşlar Rapidshare uplaod yapmaya başlıyorum %3 oluyo veya %50 oluyo bi anda pat %100 oluyo ve ölece kalıyor sonra nette hiç bir siteye giremiyorum internet bi kasılıyor ancak yeniden başlatmam gerekiyor pc yi sizce neden upload yapamıyorum ben sorun upload hızı ortama 20 kb 30 kb araştırdım bu hız normal ama neden bi anda uplaod kesiliyor bide netten düşüyorum? adsl hızım 1024 düşmemem gerekiyor ama :s

ayrıca modem de port felan açmak gerekiyormu bunun için ?

Link to comment
Share on other sites

Aslına bakarsan upload yapıyorsun.Bir anda %100 olup bitmiş gibi gözüksede upload kaldığı yerden devam ediyor. Hatta upload'ın o kadar yüksek devam ediyorki seni sitelerde gezdirmiyor bile :rolleyes: Sorunu rapidshare uploader ile upload yaparak çözebilirsin. En azından % lik değer herzaman doğru gösterir. Rapid'in javascriptleri bazen cozutabiliyor (browser ve eklentilerine göre)

http://rapidshare.com/rapiduploader.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım O %100 olduğu zaman bitmiyor bitmiş anlamınada gelmiyor. pcyi çok kasar nete giremezsin girene kadar seni verem eder. sağ tarafında upload süresi gözükür 124:56 vb. gibi uploadının boyutuna bağlı bu süre işte senin uploadının bitme süresidir. o bitene kadar bekle ve upload yaptığında da mümkünse pc dokunma ,dokunursan eger %80 lerde veya %90 larda sayfa görüntülenemiyor sonucu ile karşılarşırsan fazla şaşırma. Hadi kolay gelsin..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...