Jump to content

Adsl Bozuluyor :(


Apple Macintosh

Recommended Posts

modemi fabrika ayarlarını dündür. Yeniden kurulum yap. hala sorun devam ederse ttnete iletişime geç yapabileceklerin bu kadar. Eğer modem bulabilirsen birde başka bir modemde dene.

Link to comment
Share on other sites

Modemin arkasında küçük bi delik olucak oraya kürdanla veya iğneyle 5sn kadar basılı tut, ışıkları sönüp tekrar yanar. Sonra ie nin adres çubuğu kısmına 192.168.2.1 yazıp modemin arayüzüne bağlan. şifre kısmına bişe yazmayıp girişe tıkla. Yanda adsl ye tıklayıp açılan alt menüden bağlantı ayarlarını seç. Yanda vc1 yazısına tıklayıp açılan sayfada ttnet kullanıcı adını ve şifreni kaydetip çık. Bu şekilde baştan kurmuş olursun.

Link to comment
Share on other sites

Hayır arkadaşım bunların hiç biri değil kablodan modemden şundan bundan değil sorun sorun telekomun hizmetinde ben 4 mb sınırsız kullanıyorum gece süper hızlı gündüz msn bile sürekli kopuyor doğru düzgün sitelere giremiyorum bile 1 senedir 4 mb kullanıyorum ama son 2 aydır bu sorunla karşılaşıyorum önceden yoktu yeni başladı gündüz pek kullanamaz oldum telekomu aradım sorunu tespit için eleman gönderecekler işin ilginç tarafı da bu sadece bende değil bağcılar şirinevler bahçeli evler ve civarındaki birçok kişi bu sorunu yaşıyor mesela 1000 kişiden 600 650 si bu sorunu yaşıyor ben bunu epey bir araştırdım sorun yok kabloları fiber optik yapıyorlarmış yok bilmem ne diyip duruyorlar kesin bilgiyi hala bilemiyorum ve iki aydır Tnctr ye girmek için bile tıklıyorum ama en az 2 dakikada zor bağlanıyor :)

Link to comment
Share on other sites

Aynı sorun bendede var bu yol ustunde telekomun dolapları varya ordan kaynaklandıgını dusunuyorum bırde bende acayıp yanı ıse yagmur yagınca kesılmesı kısacası cızırtı olunca ınt yok dıyebılırım kabloyla alakalı olsa bayadir aynı kablo hic ellenmedı degısıklık yok

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...