Jump to content

Türkiye Sahte Kartuş’ta Dünya Üçüncüsü


Sirius

Recommended Posts

HP sahtecilikle mücadele programından çarpıcı sonuçlar verdi. Sadece Türkiye’de yasa dışı 120 000’den fazla sahte HP toner ve kartuş ele geçirildi.

Orijinal Kartuşları Sahtesinden Nasıl Ayırırsınız?

HP mürekkep püskürtmeli kartuşları ve kutuların üzerinde aynı Garanti Bitiş tarihi olmalıdır. HP lazer baskı kartuşları ve kutularının üzerinde aynı üretim kodları bulunmalıdır. Eğer eşleşmiyorsa, ürün ve kutu birbirine ait olmayabilir ya da hasarlı bir kutu HP tarafından tekrar paketlenmiş olabilir.

27478205.png

Soldaki resim sahte, sağdaki resim orjinal HP kartuşu.

Orijinal HP baskı kartuşu kutuları tutarlı ve üstün kaliteye sahiptir ve baskı kartuşları her zaman kullanılmamış bir şekilde teslim edilir. Düşük paketleme kalitesi, hasar ya da toner sızıntısı, çizikler ya da baskı kartuşunun üzerinde daha önceden kullanıldığını gösteren izler şüphelenme nedenleridir.

46306926.jpg

Üstteki resim sahte, alttaki resim orjinal HP toneri.

KAYNAK

http://shiftdelete.net/turkiye-sahte-kartusta-dunya-ucuncusu-orijinal-kartuslari-sahtesinden-nasil-ayirirsiniz-_10579-s2.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Yine ilk 3 :):)

Kartuş doldurmak ucuz olduğu kadar tehlikeli bir işlem bence.Örn benim kartuş; ilk dolumdan sonra çalıştı ikinci dolumdan sonra hiç çalışmadı.Yani sonuç yine yeni kartuş :)

Link to comment
Share on other sites

bu durumdan şikayetçilerse ucuza satsınlar kartuşları bizde alırız,, orjinal kutusunda kartuşa verceğim parayı biriktirip yeni yazıcı alırım be...

Link to comment
Share on other sites

söz konusu marka HP 3. olmamız o kadar sorun değil ama söz konusu microsoft olursa 1. olmamız lazım :D

Link to comment
Share on other sites

ya arkadaşlar yorumları okudumda sanki her kartuş bittiğinde yenisini alıyormuşsunuz gibi yazmışsınız.yazıcımı aldığımdan beri hiç kartuş almadım zaten kartuşu değiştirme vakti geldiğinde yeni yazıcı alırım.zaten hiç kartuş dolumuna para vermedim.bir sefer mürekkep aldım 10 defadan fazla doldurdum hala da var mürekkep.birkaç defada arkadaşlara doldurdum mürekkebin parasıda ordan çıktı :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...