Jump to content

Sabit Disk Boyut Sorunu


yigitemir

Recommended Posts

Arkadaşlar; Windows Vista premium işletim sisteminin kurulu olduğu, Yerel Disk: C nin boyutu çok sık kendiliğinden düşüyor.Disk temizleme ve en son geri yükleme noktasını geri al seçeneğini sürekli kafam estiksire tıklıyorum. Yerel disk C: sürücüsünden kaybettiğim boyutlar geri gelmiyor.Gelsede bir kısmı geri geliyor. Bu sorun için eski image ıma dönüyorum. Fakat kısa bi süre geçtikten sonra bir kaç gb düşme oluyor gene.İşletim sistemi ile ilgili tüm güncellemeleri de aldım başka güncelleme kalmadı.Program yüklemeden kendiliğinden boyut düşüyor. Yerel disk C : sürücüsünü vista için tam olarak 60.0 gb ayırdım. Yeteli olacağını düşünüyorum. Sizce bu sorundan kurtulmak için bu sorunu en aza indirgemek için ne yapılabilir ? Bu sorun için önereceğiniz program varmı ?

Link to comment
Share on other sites

Evet yeterli Yerel disk C : de sadece windows ve temel gerekli programlar kurulu.Yedeklerim Yerel Disk: D de Oyunlarım ise Yerel Disk E de

Yerel Disk: D: 465 gb Yerel Disk E : 405 gb.Windows vistamıda yakın zamanda orjinal dvd den kuracam. Safkan katıksız Lisans anahtarı ile birlikte gelen, orjinal Windows vista premium sp1 dvd sinden kurulum yapacağım.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...