Jump to content

Düğünde Hangi şarkılar En çok çalınır?


alperica

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar Haziran ayında İnşallah bi kaza bela çıkmazsa düğünüm olacak. Düğünde çalgı ekibi olmayacağından dolayı laptoptan çalmayı düşünüyorum ( Teknolojiyi işte bu yüzden çok seviyorum :) ) bilenleriniz var mı sizce düğünde nasıl bir playlist yapmalıyım? Neler çalmalıyım? Hangi şarkıları çalmalıyım çalarken nelere dikkat etmeliyim :( (şaka tabi) kısacası romen avası urfa havası malatya havası ve çiftetelli gibi aklınıza gelen müzikler varsa yazabilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Davetiyeyi daha sonra burdan yayınlayacağım

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım ne çalarsan çal ama çevredeki hiç bir kimseden şikayet gelmesin.. Ben nefret ediyorum çünkü o tarz düşüncesizliklerden..

düğün salonunda olmayacak zaten daha farklı birşey olacak o yüzden çalgıcı tutamıyorum :( önerileri olan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

arlkadaşım istek olarak yapacaklardır zaten ama bulundurman gereken şart müzikler ve şarkılar var.mesela misket, ankara havaları, çifte telli daha varda aklıma gelmedi e bide gelinle dağmat dans edecek derler etmezse olmaz :( . onun için de şöyle güzel bir dans müziği ben olsam Sting'in - shape of my heart şarkısını çalardım ama tabiki türkiyede braz absent kaçar ^_^ yerine "Gelinliğinle Gel Bir Kuğu Gibi" şarkısı tam oturuyor B) .

şarkıyada baktım hers biliyordur zaten ama gani kürklü adlı bi abimizinmiş şarkı :)

Link to comment
Share on other sites

Davetiyeyide mi sen hazırlayıp bascan :(

Davetiyenin şeklini sadece hazırlayacağım matbam olmadığından :) matbaacı basacak.Ama tabi kataloglarada bakmak lazım gerçekten çok güzel davetiyeler var. Olmazsa tarayıcıdan buraya aktarır öyle gönderirim ^_^

Link to comment
Share on other sites

Oyun havaları kesin olsun çiftetelli felan

Halay çekebilecek türden olsun mesela yutseven kardeşlerden felan parçalar olabilir işte dügünlerde duymaya alıştıgımız Malatya Malatya türü oyun havaları olabilir. Slow müzikler şart tabi . Sana tavsiyem bilgisayarı bir kişinin kontrolüne ver ki insanların doymak bilmeyen isteklerine karşı kendisi organizasyonu yürütsün.

Link to comment
Share on other sites

dostum son günlerin modası belli. sen bi kolbastı havası çal millet eğlenceye doysun :rolleyes2::dribble: hatta varsa şöyle güzel oynayanlar onlardan bir ekip ayarla 5 saat aralıksız oynasınlar :)

Süüüpper fikir :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...