Jump to content

Sp2 Modifiyeli Xp Kurulumunda Sıkıntı!


RıfaTR

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar ben olayın öncesinden başlayayım.Bir forum sitesinden sp2 nin modifiyeli dedikleri yani ekstradan programlar falan kurulu olanından indirdim.Ve deneme amaçlı pc ye takdım sadece acılışta yüklenmesi için bir tuşa basın yazısı cıkacakmı diye.Çıkmadı ve pc direk yeni bir oturumla açıldı.Yani yeni bir oturum açmış.Neyse cd yi çıkardım güvenli modda açtım pc yi o açmış olduğu oturumu sildim.

Sıkıntı şurda başlıyor her pc açtığımda karşıma şu yazı çıkıyor;;

Sistem oturumunuz açılamadı.Kullanıcı adınız ve etki alanınızın doğru olduğundan emin olun ve prolanızı yeniden girin.(burda birşey belirtmek istiyorum parola falan giriş yeri yok direk bu yazı çıkıyor..)Paroladaki harfler büyük küçük harfe dikkat edilerek yazılmalıdır.

Diye bir ileti alıyorum tamm dedğim zaman gidiyor ama her açılışta sürekli karşıma geliyor.Bunu nasıl yok edebilirim.Pc ye format ve bilgilerin kaybolmaması lazım.Hadi bilgileri geçtim türk telekom makinesi ondan dolayı programlara zarar gelmemesi lazım..

Link to comment
Share on other sites

oturumu kapat dedikten sonra gelen ekranda ( Ctrl + Alt + Del ) tuşlarına bas. klasik windows giriş ekranı gelecektir. oraya administrator yaz, şifre olarakta eger kurulumda belirlemişsen o şifreyi , eger belirlememişsen direk entera bas. admin olarak giriş yaparsın.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...