Jump to content

Skystar


smtkrt55

Recommended Posts

slm arkadaslar yeni skystar 2.8 tw kartı almıstım fakat bagzı kanallarda ses cıkmıyor neden acaba yeniden baslattıgımda ses geliyor karttamı bir sorun war acabaaaa

Merhabalar sorununuz ile ilgili detaylı bir bilgi vermemişsiniz ,sesin gelmemesi bir çok nedeni bağlı olabilir,Kullandığınız yazılım kaynaklı olan bir sorun olduğu muhtemel kartınız ile ilgili bir sorun olsaydı görüntü ve ses hiç gelmezdi bu durumda geriye kalan tv kartı ile kulanılan yazılımdan ötürü bir sorun codec paketlerinin üzerindeki ayarları yapmak lazım eğer sorunuz hallolmaz ise alttaki linkten daha önce verdiğim programı inceleyin sorununuzun hallolucağını düşünüyorum zaten bu gibi sorunlar için düzenledim bu programı umaırm sorununuz hallolur saygılarımla ..

Burayı inceleyiniz ..

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=72357[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Progdvb den kaynaklanan bir sorun gibi görünüyor. Bende ortalama 10 aydan beri progdvb kullanıyorum aynı sorun bendede oluyor. Kurcalamadığım ayar kalmadı. Denemediğim kodek kalmadı. Çözümü yok bence. Fazla rahatsız etmiyor artık beni. Örneğin Show tv izlerken trt2 yi açarsam ses gelmiyor. Ses gelmediği zaman direk Settingse girip Ok'liyorum. Ses düzeliyor o zaman.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...