Jump to content

Hangi Harici Harddisk'i önerirsiniz


whitedogg

Recommended Posts

arkadaslar harici bir harddisk almak istiyorum ama pek bu işlerden anlamam bursa'da bütün bilgisayar ve parcaları satan magzalara ugradım ve bir sürü seçenek arasında kafam karıştı öncelikle 1 tb'lik bir hhd düşünüyorum. bir firma western digital'i önerirken bir firmada seagate'i öneriyor lütfen yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...

Link to comment
Share on other sites

arkaadşım öncelikle 3,5 mi yoksa 2,5 mi alacaksınız size western digital yada samsung önerebilirim yada şöylede yapabilirsiniz normal 3,5 yada 2,5 bir istediğiniz kapasiteded bir hdd alın sonra bir ona göre bir harici hdd kutusu alın ben öyle yaptım vatan bilgisayardan alabilirsin ben ordan aldım memnunum.saygılar

Link to comment
Share on other sites

E-sata girişin yoksa hiç alma.500gb üstü harici diskleri usb ile baglayip dosya kopyalama gerçekden çok uzun.E-sata girişin yoksa bi pci kart al öle bağlan.Yoksa Bi anlamı olmaz.Bende harici 1 tb alicakdim ama vazgeçtim.

Dahili westerd digital 32mb cache bellekli 1 Tb disk aldim çok memnunum gerçekden yazma hizi çok iyi.ve ayrica disk açılırken kasma gibi olayda yok.32mb cache belleğin avantajı sanırım.

Link to comment
Share on other sites

2 gün önce izmir bornova vatan bilgisayardan western digital 1 TB aldım fiyatı 220 TL daha öncede aynı maka ve model 320 gb olanı vardı onuda sattım ben çok memnunum tavsiye ederim bi arkadaş çok program var sakın alma demiş çok saçma olmuş yorumu evet var ama istemiyorsan HDD yi biçimlendirirsin hiç bişey kalmaz tavsiye ederim.

Link to comment
Share on other sites

Bi ara samsung alıcaktım ama seagate daha iyi dediler fiyatıda uygundu aldım memlunum seagate al derim pc kapandıktan sonra çok güzel bir sesi var motordan gelıyo büyük ihtimal bi anlam veremedım ama güzel :)

Link to comment
Share on other sites

Yaklaşık 2 hafta önce bostancı vatan computer dan maxtor 1.5 tb 32mb ön bellekli bir tane harici disk aldım kampanyada olduğu için 250 tl ödedim seni memnun edecekse şöyle diyim 250 yi geçik yüksek kalitede filmi yaklaşık 45 dakikada kopyaladı çok seri bir disk maxtor a güvenmezdim ama maxtoru seagate satın aldığı için gözün kapalı güvenebilirsin çünki içerisindeki plakalar seagate güvencesi ile üretiliyor düşünürsen şuan hala kampanyada world card kartın varsa 5 taksit e iyi bir indirim yapıyorlar.

Ürün:

http://**Link gizleme siteleri güvenlik açısından engellenmiştir.**/?7JR[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

eğer ikisi arasında tercih yapacaksan seagate tavsiye ederim ama ben 5 ay önce fujitsu simensin 1 tb liğini aldım gayet hoyrat kullandığım halde sapasağlam çalışıyor çokta memnunum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...