Jump to content

Muro'nun Kopyası Dehşet Saçtı !


Kænuni

Recommended Posts

Şanluurfa’nın Birecik Belediyesi’nde önceki gün 55 dakika süren dehşete ilişkin detaylar ortaya çıktı.

266277.jpg

Parkta bekçilik yapan 5 çocuk babası 33 yaşındaki İsmail Şeren, belediyenin temizlik işleri bölümüne verilmesine rağmen şirket yetkililerinin işine son verdiğini iddia ederek SP’li Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı’nın yanına montunun altına gizlediği Kaleşnikof tüfeği alarak gitti.

BAŞKAN CAMDAN ATLADI

Belediyeye girmesinin ardından silahını çıkarak ateş açan ve ikinci katta bulunan Başkan Faruk Pınarbaşı’nın makamına çıkan saldırgan, burada da rasgele ateş açmaya devam etti.

Kendisine engel olmak isteyen ve su faturası yatırmaya gelen 18 yaşındaki Ahmet Açıkbaş öldü, iki kişi yaralandı.

Yere yatarak tabancasını çeken Başkan Pınarbaşı, saldırganın paniklemesi üzerine pencereden atlayarak kaçtı.

MURO'YA ÖZENİYORMUŞ

İsmail Şeren’in, Kurtlar Vadisi adlı dizinin fanatiği olduğu ve dizi karakterlerinden ’Muro’ya özendiği, onun gibi giyinip, sakallarını uzattığı belirtildi.

Şeren, polisteki ifadesinde olayı şöyle anlattı:

“Benim 5 çocuğum var, bir de üniversitede okuyan kardeşim. Bunlara bakmak zorundayım ve işe ihtiyacım var. Başkana gidip beni işten atmamasını gerekirse her işi yapacağımı söyledim. Ama ikna olmadı. En sonunda kardeşime 250 lira yurt parası göndermem gerektiğini anlatıp ısrar edince bu kez başkan taşeron firmayla görüşmemi isteyip beni yolladı. Üniversitedeki kardeşim arayıp parayı gönderip göndermediğimi sorunca kendimi kaybettim. Eve gidip 5 yıl önce inşaattan düşerek ölen babamdan miras kalan kalaşnikof tüfeği alıp belediyeye geldim. Hedefim başkanı öldürmekti. Her yere ateş ediyordum. Başkanı vurmak istiyordum ama o pencereden atlayarak kaçtı. Çıkar yol bulamayınca, yedek şarjörümü de takıp önüme geleni vurmayı ve son kurşun ile de intihar etmeyi planladım. Ancak, bu sırada kapının önünde duran Komutan ve Emniyet Amiri sürekli benimle konuşuyorlardı. Hastaneye gidenlerin durumunu sordum. Ölmediklerini öğrenince biraz rahatladım. Yardımcı olacaklarına dair söz verdiler. Ben de teslim oldum.”

haber3

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...