Jump to content

Kaspersky’ye Büyük Onur!


Kænuni

Recommended Posts

Kaspersky Internet Security 2009, 14 yazılımın katıldığı büyük testten büyük başarı ile ayrıldı...

Kaspersky Lab’ın Kaspersky Internet Security 2009 ürünü, PC Security Labs’ın Mart ayında gerçekleştirdiği 14 popüler antivirüs ürününü kapsayan testinden 100 üzerinden 99.5 puan alarak en yüksek dereceyi alan yazılım oldu ve beş yıldız ile ödüllendirildi.

Çin merkezli saygın antivirüs test laboratuarı PC Security Labs’ın antivirüs ürünleri, statik ve dinamik testler esnasındaki saptama seviyeleri ve yanlış saptamaların sayısı gibi kriterler üzerinden gerçekleştirdiği bu testte, saptama seviyelerini değerlendirmek için içlerinde truva atları, solucanlar ve virüslerin olduğu farklı kaynaklardan toplanan 2 binden fazla zararlı yazılım kullanıldı. Yanlış saptamaların değerlendirilmesi esnasında ise bir dizi "temiz" dosyalardan faydalanıldı. Ürünler Windows XP SP3 işletim sisteminin yüklü olduğu bir bilgisayar üzerinde test edildi.

chip

Link to comment
Share on other sites

Bir programın işe yarayabilmesi için çalışması lazım :) çalışmadan koruma sağlayan ben program görmedim... Sağlarım diyende belli başlı dosyaları kontrolde tutuyor sadece okadar ;) onlara birşey olacağı zaman ötüyor.. Onun haricindee salla başı al maaşı :)

O yüzden kaspersky security kullanmaya devam :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...