Jump to content

İşletim Sisteme Koruma Koymak


tnt16

Recommended Posts

Arkadaşlar Ben kendime Ait işletim sistemi modifiye ediyorum ama bunu dvdye bi kere yazdırdım. Ve Yazdırdığım Dvd kopyalanmayacak bunu nasıl ayarlayabilrim bana yardım edermisiniz.Şimdiden Yorum Yazan Herkese Tşkler

Link to comment
Share on other sites

Öyle birşey yok. DVD istediğin kadar şifre koy yazma koruması yap yinede engellenemez. Engellense bile bunu oyun firmalar veya microsoft yapardı. ama şunu yapabilirsin mesela bir marka kendi markası üzerinden donanımsal olarak tek bir makinadan çalıştırma yapabiliyor.başka makinaya taktığınız zaman bu sadece falanca üründe kullanılabilir iletisi veriyor.nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama yapıyorlar senin içinde bir fikir olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Googledan Araştırıyorum Bulunca Sizede Yayınlayacam Ama Neden Oyunlarda Versinki Çünkü Herkesde oyunların İsosu Var Dvdli Olanların Orjinalleri Bilerek Yapmıyorlarki Oyun Geniş Çaplı Olrak Herkese DAğıtılsın Diye Yapılmıştır.Yoksa Dediğiniz Gibi Olabilir Ama Bunu Düşünerek Koruma Koymuyorlar.

Link to comment
Share on other sites

Boş yere vakit kaybetme, şu anda bilinen 2 program var bu işi yapan. Onların kullandığı yöntemleride birçok cd yazım programı aşıyor zaten.

Kopya olarak kullandığın birşeyin kopyalanmamasını istemekte ilginç gelmiştir hep... Kopyalanmamasını istiyorsan U3 destekli flash bellek al ve onu kullan, böylece yanında cd gezdirmemiş ve kopyalanma riskini tamamen ortadan kaldırmış olursun.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...