Jump to content

Netcad ın çift çekirdekte çalışmamsına çözüm Yokmu


sinan80

Recommended Posts

netcad çift çekirdekli leptoplara kurulamıyo muhakkak bunun bir çözümü vardır bilen varsa bi yardımcı olsa. bios tan çift çekirdeği kapatınca çalışıyomuş fakat Hyper-Threading diye bir seçenek yok asus leptop ta onun bir üst teknoloji varmış onu kapatıyorum yine olmuyo kilit bulunamadı hatası veriyo.bunun bir yaması dosyası bişeyi yokmudur.çok aradım araştırdım bulamadım. not: crackli netcat kurmaya çalıştığım benim x3 amd masa üstünde sorunsuz çalışıyor.

.......................sonunda çözüm buldum....................

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...
vistada çalıştırdım ben fakat arasıra hata veriyordu ama baya kullandım kurulumlarda iş gizlii burdan söylencek gbi diil

dostum arayan belasını da mevlasını da bulur derler bu gizli bilgiyi deneyerek değişik dosyalar bularak hallettim senin gizli bilgin sende kalsın çünkü bende paylaşmayacağım. bu işin getirisi çok kuramayan arkadaşlar ben kuruyorum gönderin notebook ununuzu kurayım.

şu kadar bilgi vereyim netcad ı normal kurduktan sonra alaaddin usb key bulundu dedirtmek bunun için ektra dosyalara ihtiyaç var bunu dedikten sonra onu tanıtmak bu bilgiyi vereyim siz araştırın ama bu bilgiyi ben direk bir yerden almadım deneyerek buldum kurulumda hata ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek çünkü burda anlattıklarım işin yarısı. tamamını veremem.ben gecemi gündüzüme kattım en yakınım vermedi bana bu bilgiyi. çift tek hepsinde çalışıyor arkadaşlar netcad. yalnız vista da denemedim xp pro sp2 de denedim.netcad 4.0 olanı bide netcad ın tüm modülleri tam olanını bulmak çok zor.

5.0 versiyonunda modüller eksik.hiç bişeye yaramıyo o.

Link to comment
Share on other sites

Yani bu kadar olur,pes! Arkadaşlar bu ne hırs ?Paylaşmaya niyetiniz yoksa neye yazarsınız bunları o zaman?Kendiniz bilin madem..Burada işiniz ne?Bakın biz bulduk ama söylemeyiz..diyerek ne yapmaya çalışıyorsunuz ki?Kendinizi mi yoksa bizlerimi keriz yerine koyduğunuzun farkında mısınız?

Valla tam dumur,başka bi şey demeyeceğim..

Netcad 4 veya 5 çift çekirdekli sistemlerde çalışır.( vistada denemedim)haspemul altında düzgün reg.ler girilirse.Aman siz keriz olmayın biz oluruz..

Link to comment
Share on other sites

ya konuyu önceden görsem söylerdim bende nedir yani bu kadar gizli olan şey. okuyanda enigma şifrelerini çözdünüz sanacak. netcad vista hariç, üç beş çekirdek hiç farketmez xp de rahatça çalışır. işiniz gereği bu programı kullanacaksanız şimdilik vistaya elveda diyeceksiniz. Netcad için geçen hafta üç laptoptan vistayı kaldırmak zorunda kaldım. Kendi sistemimi kurdum :D bolca laptopta da test etmiş oldum ;) netcad i vistada çalıştıran bi kurbağacık var ama pek verimli değil. 10 kere açsan 5 in de mavi ekran veriyor. uğraşmaya değmez.

Link to comment
Share on other sites

ya konuyu önceden görsem söylerdim bende nedir yani bu kadar gizli olan şey. okuyanda enigma şifrelerini çözdünüz sanacak. netcad vista hariç, üç beş çekirdek hiç farketmez xp de rahatça çalışır. işiniz gereği bu programı kullanacaksanız şimdilik vistaya elveda diyeceksiniz. Netcad için geçen hafta üç laptoptan vistayı kaldırmak zorunda kaldım. Kendi sistemimi kurdum :) bolca laptopta da test etmiş oldum :( netcad i vistada çalıştıran bi kurbağacık var ama pek verimli değil. 10 kere açsan 5 in de mavi ekran veriyor. uğraşmaya değmez.

arkadaşım doğrusunda işte arkadaşın biri çok gizli falan yazdı o yüzden... Paylaşırsamda ilerki zamanlarda şimdi paylaşmak istemiyorum.acım taze.kimse paylaşmak istemiyor sebebine gelince mesela ben teknİk servisete çalışıyorum adamına göre para alıp kuruyoruz herkes bunu kursa kime ne faydası var ben haritacılardan zengin değilim yani ben 300 - 500 herneyse öyle bir paraya çalışıyorum harita teknikeri 1000 - 5000 tl arası paraya çalışıyor yani. bu netcad programı video dönüştürme gibi antivirüs programı gibi basit bişey değil yANİ

vista yı ben tercihte etmiyorum zaten şuan da en iyisi xp isterse netcad çalışsın. ben geçen çalıştırdım vista da netcad ı ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

kesinlikle katılıyorum paylasım tama ama benı de paramdan ve ekmegımden edıyor bırde onların yarım yamalak kurulmlarını duzeltmek için ugrasıyorum ve elıme bes kurus para gecmıyor

bır kac ay sonra paylasılır

Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...

3ay önce core2duo işlemcili bir pc ye win7 işletim sistemine aşağıdaki yöntemle kurdum, sorunsuz bir şekilde 3 aydır çalışıyor

not: herhangi bir netcad 5.0x versiyonu olur, hasp emu için linkteki dosyayı kullanabilirsiniz

http://rapidshare.com/files/391050201/hasp_32_64.rar.html[/CODE]

[CODE]http://rapidshare.com/files/391051032/ResetAt32.rar.html[/CODE]

1) c:windowssystem32 deki cmd dosyasını sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştırın.Ve "Bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON" kodunu girin (tırnaklar hariç).

2) Bilgisayarı yeniden başlatın.

3) hasp_32_64.exe dosyasını çalıştırın.

4) "ResetAt32" klasörünü c:windowssystem32 nin içine kopyalayın.

5) c:windowssystem32 deki cmd dosyasını sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştırın.İçine aşağıdakileri sırasıyla yazın;

* cd ResetAt32 yazıp enterlayın

* yukle yazıp enterlayın

6) Yükleme işlemlerini onaylayın.Ve Bilgisayarı Yeniden Başlatın.

7) c:windowssystem32 deki cmd dosyasını sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştırın.Ve "Bcdedit.exe /set TESTSIGNING OFF" kodunu girin (tırnaklar hariç).

8) netcad_kurulum.exe dosyasını çalıştırın masaüstüne NetCad kısayolu oluşacak...

Link to comment
Share on other sites

Millet kendi bulduğu basit olaylara ne kadar değer veriyor ancak yüzlerce insanın alınteriyle ve zamanı ile yapılmış program ve oyunları cayır cayır lisanssız kullanıyor ve kendini akıllı sanıyor. Çok garip bir dünyada yaşıyoruz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...