Jump to content

6 Kat Daha Hızlı


Kænuni

Recommended Posts

20090416094202_airties.jpg

AirTies’ın 6 Kat Daha Hızlı yeni Erişim Noktası: Air 4450.

Air 4450, sahip olduğu özellikler ile gerek işyerleri, gerekse son kullanıcılar için, çok sayıda avantajı bir arada sunuyor. Bunlardan en önemlisi, yüzde 50’ye ulaşan tasarruf imkanı… AirTies’ın, uzun mesafelerde ve özellikle Türkiye’de yüksek oranda görülen betonarme yapılarda yaşanan sinyal yavaşlamasını önlemek için geliştirdiği “Mesh Teknolojisi”ni kuran bayileri, Air 4450 ile önemli bir tasarruf sağlayacak. Kurdukları Mesh yapılarında, daha az erişim noktasına ihtiyaç duyacak, böylece müşterilere daha hesaplı çözümler sunabilecekler. Air 4450, sahip olduğu MIMO (Multiple Input Multiple Output) teknolojisi ve 802.11N standardı sayesinde, kablosuz ağdaki sinyalin ulaşmadığı ölü noktaları ve bağlantı sorunlarını tarihe gömüyor. MIMO ile kablosuz ağdaki kapsama alanı 4 kata kadar genişleyebiliyor.

airties-air-4450.jpg

ERP, CRM İÇİN KABLOLU ALTYAPIYA GEREK YOK

Air 4450’nin, işyerleri için yarattığı bir diğer avantaj, eternet kablo çekmeye gerek olmadan, 6 kat daha hızlı, yüksek performanslı internet sağlaması. Ürün, 300 Mbps’ye varan hızlarda kablosuz veri taşıyabiliyor. Bu sayede, ERP, CRM gibi yoğun network trafiği yaratan iş çözümlerinin, kablolu altyapıyla eşdeğer performansla kullanılabilmesi mümkün hale geliyor.

Bunun yanında, Air 4450 sahip olduğu Multi SSID desteği sayesinde tek bir modem kullanarak birden fazla kablosuz ağ oluşturulmasını da mümkün kılıyor. Oluşturacağınız ikinci kablosuz ağı, misafir kullanıcılara ayırabilir, onların ofisinizde özel bilgisayar ağınıza ve bilgilere erişmeden, güvenli biçimde internete bağlanmalarını sağlayabilirsiniz.

KAPSAMA SINIRI YOK, SİSTEM BAĞLANTI SORUNUNU ONARIYOR

Tüm bunlara ek olarak, ürünün son kullanıcı için yarattığı en büyük avantaj, geleceğin akıllı evleri için gereken kablosuz teknolojiyi, bugünden sunması… Air 4450’nin, eski kablosuz ağ teknolojilerine göre 6 kata varan hızda kablosuz iletişim sağlaması ve 300 Mbps’ye varan hızda veri taşınmasını mümkün hale getirmesi, video izleme ve fotoğraf paylaşımında büyük bir hız yaratıyor. AirTies Mesh teknolojisi, son kullanıcılar için de sınırları ortadan kaldırıyor, uzun mesafeler, ya da betonarme engellere bağlı olarak yaşanan sinyal zayıflaması önleniyor… İster apartman dairesinde oturun, ister site, ister müstakil ve ya da çok katlı bir ev… Kablosuz kapsama alanı, dilediğiniz kadar genişletilebiliyor, bilgisayarınızı her yerde kullanabiliyorsunuz. MIMO teknolojisi ve 11N standardının getirdiği gelişmiş hata düzeltme özelliği, kablosuz ağınızdaki sinyalin ulaşmadığı ölü noktaları bularak, bağlantı problemlerini de ortadan kaldırıyor. Sistem, kendi kendini onarıyor.

KABLONET KULLANICILARI İÇİN ÇÖZÜMLER

Air 4450, gelişmiş Router, NAT ve Firewall özellikleri sayesinde; Kablonet kullanıcılarına, ev ya da ofislerinde yüksek hızda bilgisayar ağı oluşturma ve birden fazla bilgisayarı kablosuz olarak internete bağlama imkanı sunuyor.

Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı olarak üretilen ürün, 3 yıl genişletilmiş AirTies garantisi, 7/24 teknik destek ve mutlak müşteri memnuniyeti gibi, AirTies’ın tüm ürünlerinde sunduğu standart özelliklere sahip.

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

bende ilk cıktıgından bu yana kullanıyorum bır sorunla karsılasmadım henuz.cafemde oldukca memnumum bende tafsiye edebilirim bu modemı.

hem turk muhendısın yapmıs oldugu bır ürün..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...